Altijd elegant met acryl nagels

Wil je dat je nagels er elegant uitzien voor een speciale gelegenheid? Ook wanneer je stijlvolle nagels als permanent onderdeel van je handverzorging wenst bieden acrylnagels je deze elegante uitstraling. Niet alleen je nagels, maar je complete handen worden op vrouwelijke en subtiele wijze geaccentueerd.

Acryl nagels Almelo?

Acryl is dankzij de stevige en sterke structuur buitengewoon geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. Voor acryl nagels Almelo ben je ongetwijfeld op zoek naar een specialiste. Onze nagelstylisten beschikken over vergaande ervaring en werken uitsluitend met producten van de allerbeste kwaliteit. De gebruikte gereedschappen zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Met de door ons gebruikte elektrische vijlen met gepatenteerde kopstukken zorgen we voor pijnloze acrylnagels waarbij luchtbellen nagenoeg zijn uitgesloten.

Het toepassen van acrylnagels

Ter voorkoming van infecties volgen we voor jouw acryl nagels Almelo een aanpak die met zorg is samengesteld. Eerst zullen je handen met zorg worden gedesinfecteerd. Vervolgens worden de nagelriemen teruggeduwd en zorgvuldig geknipt, en wordt de nagelplaat netjes opgeruwd met een vijl. Daarna zullen je nagels worden verlengd met een tip. Wanneer we je eigen natuurlijke nagels schoon en vetvrij hebben gemaakt zal de acryl op deskundige wijze worden aangebracht. Vervolgens worden de nagels gevijld, uiteraard wanneer de acryl voldoende is uitgehard. Uiteindelijk worden je nagels netjes afgewerkt met een hoogglans lak welke doorgaans drie tot vier weken blijft zitten.

Een zorgvuldige nabehandeling

Heb je jouw acryl nagels Almelo laten plaatsen en wil je ze kundig laten bijhouden? Na die tot vier weken zijn jouw nagels zodanig gegroeid dat het tijd is om de nagels netjes bij te werken. Het bijwerken van je acryl nagel staat ook wel bekend als het opvullen. Het zogeheten opvullen is benodigd om je nagels er altijd sprankelend en vrouwelijk uit te blijven laten zien.

» Wil je snel meer weten over acryl nagels Almelo en ben op zoek naar gericht advies? We adviseren je graag welke mogelijkheden bij jouw nagels passen.