Stadswandeling Deventer

Stadswandeling Deventer gaat u op pad met een echte verhalenverteller. De storyteller neemt u mee op reis door de geschiedenis van deze prachtig Hanzestad. Eeuwenlang was Deventer het centrum van de handel en kwamen kooplieden hiernaartoe om hun spullen te verkopen. De verhalenverteller neemt u mee op reis door dit unieke tijdperk. Niet alleen kooplui kwamen naar de stad toe, maar ook boekendrukkers. Scholieren het hele land wilde graag studeren in Deventer, waar ze Latijns konden leren. De storyteller laat u in 1,5 uur kennis maken met deze unieke stad vol geheimen en verhalen!

Boek een stadswandeling Deventer online met een storyteller.

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en veel gebouwen uit de oudheid zijn nog bewaard gebleven. Een stadswandeling Deventer mag dan ook niet ontbreken als u woont of werkt in de stad. Natuurlijk kunt u ook als toerist in eigen land een wandeling maken met uw verhalenverteller. Ontdek de stad opnieuw en laat u verrassen door de boeiende verhalen waarin u wordt meegezogen. Op verschillende data worden er wandelingen georganiseerd. U kunt uzelf hiervoor vanaf één persoon inschrijven. Wilt u op een andere datum? U kunt alleen met groepen vanaf 15 personen een privé wandeling maken op een datum naar keuze.

Kies voor het leukste uitje als bedrijfsuitje!

Stadswandeling Deventer is één van de leukste uitjes van Nederland. Als u nog een leuke activiteit zoekt om te ondernemen met uw bedrijf, dan is dit een leuke optie. Met 15 personen kunt u een privé wandeling boeken door Deventer. U leert samen met uw collega’s alle geheimen van de stad ontdekken. Na afloop kunt u eventueel een arrangement boeken, waarbij u heerlijk gaat dineren inclusief drankjes. U kunt zo gezellig napraten over de grappige verhalenverteller en de mooie verhalen die verteld zijn.

Liever een stadswandeling Den Haag? Boek hem snel!