Feesten in oktober

In het najaar willen we graag nog even nagenieten van de zomer. De temperaturen dalen, de kleuren in de natuur veranderen en het wordt weer snel donker ’s avonds. Om die winterdip nog even uit te stellen willen we nog een paar keer feesten. Waar en wat is er te doen dit najaar?

Concerten

Zaterdag 3 oktober staat Major Lazer in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze DJ groep werd in Nederland bekend met het nummer ‘Get free’ dat in 2012 de achtste plek veroverde in de top 40. Tegenwoordig zijn ze ook met een hitje op de radio genaamd ‘Lean on’. Dit nummer is gemaakt in samenwerking met DJ Snake.
14 oktober presenteert Hardwell zijn debuutalbum officieel in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het album is al uit en daar hoort natuurlijk een feestje bij! De Line-up is nog niet compleet, maar het mag aangenomen worden dat naast Hardwell er een paar artiesten aanwezig zijn die mee hebben gewerkt aan het album. Dat zouden dan artiesten zijn als Blasterjaxx, W&W of de Headhunterz.

Festivals

In het weekend van 9 en tien oktober kunnen we genieten van een van de laatste festivals van het jaar: Festyland. De line-up is nog niet bekend, maar vorige edities zetten de toon. Vorig jaar kwamen onder meer Yellow Claw, FeestDJ Ruud en Vato Conzalez het publiek vermaken.
Vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober vind het Amsterdam Music Festival plaats. Dit grote festival (25 duizend bezoekers) wordt georganiseerd in de Amsterdam ArenA. Op het festival komen de grootste DJ namen van de wereld met onder andere David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto en Hardwell.
Ook rond 31 oktober hebben we genoeg Halloween entertainment: in Amsterdam verzorgt Fox wat ze ‘het Halloween feest van het jaar’ noemen. Het vindt plaats op het Westergasfabriekterrein op zaterdag 31 oktober. Voor het feest moet je wel een uitbundig kostuum uit de kast trekken aangezien honderd procent van de bezoekers verkleed gaat.