Een goede plaats om nieuwe boeken te ontdekken

Op Boekentips.com kun je de nieuwste en beste boeken leren kennen. Boekentips.com is een nieuwe recente website die je toelaat om boeken te gaan ontdekken via de verschillende genres, de zoekfunctie of door de sterren quotering die mensen hebben gegeven als waardering vo)or een boek dat ze gelezen hebben. Dit laat toe om de beste boeken te leren kennen. Als je een nieuw boek wilt lezen wil je immers ook graag een goed boek lezen en geen rommel. De mening van andere lezers kan je hierbij helpen.

De nieuwste boeken uit Vlaanderen en Nederland

Op de site is er natuurlijk veel aandacht voor de nieuwste boeken uit Vlaanderen en Nederland. Die worden dan ook erg veel gelezen. Ook Nederlandse gedichtenbundels maar ook bijvoorbeeld kookboeken zijn erg populair en worden veel gekocht. Koken is immers enorm populair in onze contreien en bekende koks zijn bijna supersterren. Kookboeken worden ook enorm veel cadeau gegeven door mensen aan vrienden of kennissen. De meeste mensen en gezinnen hebben dan ook minstens een paar kookboeken thuis op de boekenplank staan.

Welke andere soort boeken worden er nog veel verkocht? Romans natuurlijk maar ook boeken binnen het erg populaire fantasy genre. dat zijn meestal boeken die uit het Engels zijn vertaald of gewoon in het Engels zelf. Veel bekende fantasy auteurs schrijven immers in het Engels en niet alle boeken zijn vertaald. Je bent daarom verplicht ze in de originele taal te lezen. Maar er zijn ook een aantal Nederlandse fantasy schrijvers al zijn die niet zo bekend.

Thrillers en spannende boeken

Thrillers en spannende boeken verkopen ook altijd goed. Klassiekers zoals Agatha Christie maar ook recente thrillers zoals bijvoorbeeld Gone Girl. True Crime is een niche genre dat toch ook zijn fans heeft. Denk maar aan een klassieker zoals In koelen bloede van teuman Capote of het bekende Rebecca uit de jaren dertig.

Romantische boeken zoals de boeken van Nora Roberts worden door veel vrouwen gelezen en gekocht. Of Slaughter of de boeken van Nicci French. Dat zijn echt van de grootste bestsellers die je bij ons kan vinden.

Keuze te over dus op Boekentips.com. Neem zeker eens een kijkje op de site en ontdek zo misschien je nieuwe favoriete boek om te lezen. Een boek dat je misschien aan vrienden kan cadeau doen. Want wat is er leuker dan thuis in de zetel een boek lezen. Misschien zelfs bij de open haard met een lekkere tas thee of een koekje. Heerlijk gewoon.