Een foto op canvas is tijdloos

Een foto op canvas blijft mooi. Het is een waar schilderij dat je aan de muur hang. Hoewel er tegenwoordig vele andere mogelijkheden zijn, zoals een foto op aluminium of op glas, blijft een foto op canvas altijd een goede keus. Een foto op  canvas is gewoon tijdloos en staat prachtig in uw woning.

Kwaliteit
Wanneer u kiest voor een foto op canvas, is het van belang dat u een foto kiest waarbij de kwaliteit goed is. Wanneer dit niet het geval is, kan de foto korrelig worden als deze groot wordt geprint op canvas. Kies dus altijd een foto met een hoge resolutie, wanneer u een foto op canvas wilt laten printen.

Formaat
Foto’s kunt je op diverse formaten canvas laten printen. De plek waar je je canvasdoek wilt plaatsen kan van invloed zijn op het formaat dat je kiest voor het canvasdoek. Wil je bijvoorbeeld een canvasdoek boven de trapleuning hangen, dan is een wat kleiner formaat daar meer voor geschikt dan een zeer groot doek. Maar wil je een canvasdoek boven het hoofdeinde van je bed plaatsen, dan kan een groot canvasdoek zeer geschikt zijn. Bedenk dus van te voren waar je het canvasdoek wilt neerhangen, zodat je vooraf kunt nadenken over het geschikte formaat.

Hoge kwaliteit canvasdoek
Wanneer je je foto op canvas besteld bij printwire, wordt je foto op een hoogwaardig foto canvasdoek geprint. Door het hoogwaardige doek is de foto die er op geprint wordt kleurecht en uv-bestendig. Bij printwire kun je tevens kiezen uit een framedikte van 2 tot 4 centimeter. Tevens spannen ze het canvasdoek strak om het frame voor het beste resultaat.

Een foto op canvas is altijd een goed cadeau, voor een ander maar ook zeker voor jezelf. Met een foto op canvas geef je een foto wat extra’s. Een canvasfoto hangt als een schilderij in je huis. Een foto op canvas is dus bij uitstek geschikt voor die ene foto waar je speciale herinneringen aan