Deze woontrends zijn helemaal passé

Net als in de kleding bestaat er in het interieur en woondecoratie ook zoiets als trends. Ook in deze branche komen en gaan deze trends en daarmee ook de producten die bij de trend horen. Gelukkig zijn er ook nog dingen die tijdloos en toch glamorous zijn, zoals de meubels van Macazz. Welke trends zijn helemaal geweest en wat moeten we linea recta in de prullenbak gooien?

Boeddha’s

Behalve als je echt een spirituele connectie hebt met Boeddha mag je het beeldje houden. De rest: wegdoen. Die beeldjes worden gegeven door mensen in de hoop geluk te brengen, maar ze passen niet meer in de hedendaagse trends. We hangen toch ook niet meer zomaar een kruis met Jezus boven onze deur?

Spullen met teksten

Home hier, home daar, in bijna elk huis kom je deze tekst wel een keer tegen. Net als love, laugh en live en alle andere teksten voor op muren, kandelaars en andere woondecoratie. Niet echt origineel meer. Als je echt mee wilt doen aan de hedendaagse trends breng je deze items meteen naar de kringloop.

Plastic kroonluchters

Je hebt ze in alle kleuren, die plastic kroonluchters. Een paar jaar geleden schreeuwde iedereen er om maar nu kan je er beter niet meer mee gezien worden. Je kunt ze beter vervangen door een lamp met kopen kap of open metalen frame.

Trends die je wel in huis wilt halen

Dus als deze trends niet meer kunnen, wat kan dan wel? Ook deze winter is het Scandinavische woontrend nog steeds hip. Dat betekent ook veel zachte materialen en kleuren zoals pastels. Met simpele vormen die geometrisch zijn weergegeven heb je je interieur zo weer stijlvol op orde! En als je niet perse mee wilt doen aan de trend van vandaag, laat je die boeddha toch lekker staan? Kan jou het wat schelen.