5 redenen om WD-40 te gebruiken

Je hebt de bussen vast weleens bij de plaatselijke bouwmarkt zien staan van het wereldwijd bekende merk WD-40. Sinds de begin jaren 50 timmert dit giga merk al aan de weg op het gebied van contactsprays en multisprays die je voor verschillende toepassingen kunt gebruiken.

WD-40 sprays

De sprays van WD-40 zijn multifunctioneel en laat dat nu net de reden zijn waarom dit Amerikaanse merk de wereld heeft weten te veroveren. Het merk kom je overal tegen, zowel online als offline en vrijwel iedereen is er enorm over te spreken. De reden dat men er zo over te spreken is, is tevens het unique selling point van het merk en dat is de zeer scherpe prijs in combinatie met het feit dat je een spray dus voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Zodoende is WD-40 ook nog eens een heel duurzaam merk. Hieronder volgen vijf redenen waarom je deze sprays zeker moet gebruiken, mocht je dat nog niet doen.

Mogelijkheden met WD-40

De mogelijkheden met de sprays van WD-40 zijn eindeloos. De meest populaire spray is de multispray en die kun je voor meer dan 100 toepassingen inzetten en dat is natuurlijk een enorme plus, aangezien je dus niet 99 andere sprays hoeft te kopen voor al die toepassingen. Zo is de multispray uitermate geschikt om te reinigen, oplossen van roestproblemen en bescherming tegen nieuwe roestvorming. Zoals je kunt zien heb je dus aan een spraybus voldoende om meerdere ”problemen” op te lossen. Ideaal dus!

Duurzaam

Doordat je de spray voor meerdere toepassingen kunt gebruiken zijn de sprays van WD-40 enorm duurzaam. Niet meer wekelijks of maandelijks naar de plaatselijke bouwmarkt om weer een extra spray te kopen voor het reinigen van een stuk gereedschap. Dit kan allemaal met dezelfde spray die je reeds eerder hebt aangeschaft.

Prijs

Niet alleen is WD-40 enorm duurzaam. Ook is het merk enorm scherp qua prijs. Een bus contactspray is er al voor een goede 8 euro en als je daarbij uitrekent dat je hiermee gemakkelijk een aantal maanden door kan komen, dan is dat uiteraard enorm goedkoop.

A-kwaliteit sprays

Niet alleen is het merk bekend geworden om zijn multifunctionaliteit, maar tevens levert het merk ook kwaliteit. De sprays van WD-40 staan al sinds de jaren 50 hoog aangeschreven bij verschillende monteurs, klussers en hobbyisten. Het doet wat het moet doen en dat is exact wat de klant wenst.

Garantie

Als je WD-40 wilt aanschaffen en je bent niet tevreden, dan is dit merk enorm makkelijk qua garantie en geld retour. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven bij WD-40 of bij de winkel waar je het product hebt aangeschaft en je ontvangt je geld direct retour. WD-40 kopen? Kijk dan eens goed rond bij je plaatselijke bouwmarkt en zeker online. Verschillende winkels hebben een aantal keren per jaar een leuke kortingsactie op WD-40, waardoor je toch weer een bedrag kunt besparen!