Vloeren: een keuze voor het leven

Mooie vloeren voor u én uw huis

Bent u toe aan een nieuwe en mooie vloer? Functioneel en stijlvol, we zorgen voor dessins en kleurencombinaties waar u én uw woning blij van worden. Een stijlvol interieur begint allemaal bij een goede basis. De gebruikte kleuren, de houtnerf, een mat of juist licht glanzende ondergrond. Al deze factoren hebben invloed op het uiteindelijke gevoel. Zeker bij vloeren draait het niet alleen om het uiterlijk. De functionele kenmerken zijn minstens net zo belangrijk. Immers, de vloeren vormen het fundament van elke woonruimte.

Zorgen voor de juiste invulling

Welke vloeren precies bij u passen hangt af van de kenmerken van uw woning. Woont u klein? Leg uw vloer dan door over alle ruimtes, zo lijkt uw woonruimte een stuk groter. Met lichte vloeren frist uw woning lekker op. Voor een zakelijke uitstraling kunt u gaan voor strakke kleuren die de juiste tonen leggen. Bolks Afbouw schat elke invulling op adequate wijze in en weet precies wat sfeerverhogend werkt. We nemen u graag mee om alle opties met u te evalueren.

Een keuze voor het leven

Kiezen voor een bepaalde vloer is een keuze voor de lange termijn. Met een eenmalige investering kunnen uw vloeren nog jarenlang vooruit. Zorg er daarom voor dat u kunt genieten van deskundig en gericht op maat advies. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te bekijken welke type vloer, afwerking en kleurgebruik het beste past bij uw woning of kantoorpand. Verder kunnen we meteen de kwaliteit van de ondervloer controleren en beoordelen wat de technische mogelijkheden zijn. En afhankelijk van uw wens en beslissing, zorgen we ook gelijk voor een duidelijke prijsopgave.

» U bent op zoek naar een passende oplossing voor uw vloeren? In elk geval zorgt Bolks Afbouw graag voor een kritische en verfrissende blik.