Villeroy & Boch glazen

Tussen glazen zit een groot verschil in kwaliteit, zoals alle producten die Villeroy & Boch ontwikkelt zijn ook de glazen van topkwaliteit. Ieder glas van het assortiment van Villeroy & Boch is gemaakt van hoogwaardig kristal.

De Villeroy & Boch Glazen collectie is verdeeld in vier stijlen, iedere stijl heeft een uniek en eigen karakter, de stijlen zijn:

• Cottage en rustieke
• Elegante en Classic
• Modern en eenvoudig
• Vintage en Retro

De Villeroy & Boch Glazen zijn stuk voor stuk, een pronkstuk en maken het drinken van iedere drank, water of koffie sensationeel.

Villeroy & Boch Waterglas

Als je kiest voor een waterglas van Villeroy & Boch dan kies je voor een glas dat past bij je persoonlijkheid, het assortiment bestaat uit glazen met onder andere een lange steel, prachtige kleuren en bijzonder reliëf. Het hoogwaardige kristal en het uitzonderlijke design van de Villeroy & Boch Glazen maakt het drinken van water bijzonder. De glazen van Villeroy & Boch kan je in de vaatwasser wassen.

Koffie

De koffie die veel mensen op een rustige, zondag ochtend graag bij ontbijt drinken is de latte macchiato. I.p.v. een gewoon glas, kan je je koffie het beste drinken uit een latte macchiato glas van Villeroy & Boch. Verras je geliefde met een ontbijt op bed en de perfecte macchiato. Villeroy & Boch heeft voor ieder drank een unieke eigen glas ontwikkeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hitte bestendigheid van je glas, sterker nog het latte macchiato glas kan je direct onder je koffiemachine plaatsen het hoogwaardige glas is uiterst hitte bestendig.

Villeroy & Boch glazen voor elke gelegenheid

Villeroy& Boch heeft voor iedere gelegenheid een geschikt glas, een etentje in de tuin of een diner in de decembermaanden, je alledaagse glazen waarin je geniet van een sprankelend drankje. Het assortiment kenmerkt zich als divers, ieder glas straalt luxe en kwaliteit uit.

Gebruik Villeroy & Boch glazen

De glazen van Villeroy & Boch zijn hitte bestendig, en het hoogwaardig kristal van het glas krast niet. Bij normaal gebruik kan je levenslang genieten van de mooie design glazen, ook kan je steeds nieuwe items aanvullen op je design, glas collectie zo maak je een set compleet.