Modern tuinhuis als opslag en kantoor

Laatst hebben mijn vriend en ik ervoor gekozen om een modern tuinhuis in onze tuin te laten plaatsen. Hiervoor waren we op zoek naar een bedrijf dat dit kan zonder dat het erg lang duurt, omdat wij allebei veertig uur per week werken en daarom er eigenlijk niet op zitten te wachten onze tuin een bouwval is als we thuiskomen na een drukke werkdag.

Modern tuinhuis als opslag en kantoor

We hebben laatst een jacuzzi in de tuin laten zetten waar we heel veel plezier van hebben samen, maar een modern tuinhuis was toch echt wel iets wat we echt graag wilden. Dit omdat wij samen met de gehele buurt een grasmaaier hebben gekocht die we kunnen delen. Zo hoeft niemand een grote uitgave meer te doen als er nieuwe mensen in de buurt komen wonen. Want een grasmaaier voor zo’n groot stuk gras als wat wij hebben is echt wel vrij duur. En waarom niet de kosten delen met de buurt voor een apparaat wat we eigenlijk allemaal nodig hebben? Ons modern tuinhuis dient dus eigenlijk voor een gedeelte als gezamenlijke opslagruimte.

Samen met de buurt

Iedereen legt er jaarlijks een klein bedrag voor in, want dat scheelt toch al een hoop ruimte in hun eigen garage of tuinhuis. De grasmaaier was maar een eenmalige aanschaf, dus ze hoeven alleen nog af en toe iets in te leggen voor dat het in ons modern tuinhuis opgeslagen staat. Toch een voordeel, want het kost ons eigenlijk niks. Wel hebben we daar een kleine kantoorruimte gemaakt zodat we af en toe vanuit huis kunnen werken. Ik vind het belangrijk dat het dan allemaal naar wens is, en dat is het zeker. Ik ben erg tevreden over de manier waarop het bouwbedrijf met de bouw van het modern tuinhuis is omgegaan. Bedankt hiervoor!