Tuin meubelen voor een grote en kleine tuin

Iedere tuin is weer anders. De ene tuin is breed waar de andere juist smal, lang of kort is. Het is belangrijk om de ruimte in jouw tuin zo efficiënt mogelijk in te delen. Dit geldt uiteraard ook voor balkons.  Wanneer je maar een kleine tuin, of balkon hebt is het natuurlijk niet handig wanneer je er een lange en brede tuintafel inzet. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet meer fatsoenlijk in jouw tuin of op jouw balkon kan lopen. Een goede balans tussen tuin meubelen en planten of bomen is erg belangrijk om goed te kunnen genieten van de tuin.

Tuin meubelen voor een grote tuin

Wanneer je in het bezit bent van een grote tuin heb je een grote keuze aan tuin meubelen. Je kan je heerlijk uitleven bij het uitzoeken van tuin meubelen en de plaatsing hiervan. Bij een grote tuin is het vaak mooi om een mooie patio te creëren waar een heerlijke loungeset of andere tuinmeubel set op staat. Hierbij heb je de mogelijkheid om voor een grote tafel met mooie brede stoelen te plaatsen. Er is immers plek genoeg. Ook kan je, je helemaal uitleven met planten, bomen, struiken en allerlei tuinaccessoires om jouw tuin helemaal naar jouw smaak te maken.

Tuin meubelen voor een kleine tuin of balkon

Wanneer je een kleine tuin, of een balkon, hebt zal je iets creatiever moeten zijn. Je hebt minder plaats waardoor je niet alle tuin meubelen zult kunnen kopen en plaatsen welke jij mooi vindt. Een grote tafel op een klein balkon of in een kleine tuin zorgt er al snel voor dat er maar weinig plaats over is voor andere tuinaccessoires, planten en boompjes. Hierdoor kan jij niet een echte tuinsfeer creëren. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor een leuke, kleine tuinset. Hierdoor houd jij veel ruimte over om het balkon of de tuin te decoreren.