Soorten Venis tegels

Er tegels zijn verschillende soorten Venis tegels waarmee je luxe creëert in je huis, het is een populair Spaans tegelmerk, die hun tegels op een milieuvriendelijke manier produceren. Het merk Venis behoort tot de enige echte Porcelenosa Groep, de voorloper van nieuwe trends. Venis bestaat uit keramische tegels met verschillende looks en een gamma aan vele combineerbare kleuren en designs. Er zijn buiten de wandtegels gerekend 5 soorten tegels in het Venis assortiment:

Mozaïektegels, Mosaicos Y Complimentos met 15 verschillende series:
Corium, Hi-Tech (Touch), Lignum, Marmosaic, Dados, Electra, Midi, Ossidi, Reno Salem, Sarriá, Star, Tavola, Complementoscomplements, L’Antic Colonial en Butech.

Porseleinen tegels, Porcelánico I Gres met 18 verschillende series:
Acre, Artíes, Asia Zagros, Bailén, Breno, Campania, Eglab, Himalaya, Peñíscola, Provenza, Rift, Samara, Seo, Settecento, Sidón Nínive, Talavera, Tanis en Complementos Terracota.

Natuursteen-look tegels, Ston-Ker met 21 verschillende series:
Alpina, Alsace, Argenta, Assur, Blueker, Carpatia, Cáucaso, Cúbica, Ferroker, Geo, Kailas, Lavagna, Oxiker, Pedralbes, Planic, Quartzite, Silk, Surface, Transit, Vía Emilia en Yute.

Metallic-look tegels, Metalia met 5 verschillende series:
Acer, Ironker, Metalker, Tissue en Venezia.

Houtlook tegels, Par-Ker met 2 verschillende series:
Legno en Tavola.

Populariteit

De meest populaire tegel soort van Venis is Venis Blueker: Dit zijn keramische tegels die het best lijken op hardsteen vloertegels. Ze komen in verschillende formaten : 60×60 cm en 80×80 cm. Als we kijken naar de Metallic-look vloertegels van Venis zijn de kleuren Aluminio, Antraciet en Rowst Bruin het populairst. Te verkrijgen in de formaten : 44×66 cm en 59,6×120 cm. Voor de mensen die houden van een houtlook is de soort Venis Par-Ker dan terug het populairst, omdat de tegels qua uitstraling bijna niet verschillen van echt hout.