Kies jij voor sierbestrating in de tuin dit jaar?

Sierbestrating
Sierbestrating is enorm populair in de Nederlandse tuinen en gaat goed samen met een moderne of stijlvolle tuin. Wist je al dat er verschillende soorten sierbestrating zijn? In deze blog lees je hier meer over! Wat weet jij eigenlijk al over de bestrating en de bijbehorende eigenschappen?

Populaire voorbeelden van sierbestrating zijn gebakken bestrating, natuursteen en terrastegels. Hieronder vertel ik je meer over belangrijke eigenschappen van de verschillende soorten sierbestrating.

Duurzame gebakken klinkers

Allereerst wat meer over de gebakken klinker. Een gebakken klinker heeft een tijdloze en natuurlijke uitstraling. Deze tegels komen in bijna alle tuinen goed tot zijn recht. Verder zijn gebakken klinkers duurzaam en worden in de loop der tijd alleen nog maar mooier. Ben je op zoek naar onderhoudsvriendelijke en budgetvriendelijke sierbestrating? Kies er dan voor om gebakken klinkers in je tuin te laten leggen.

En wat dacht je van natuurstenen?
Natuurstenen zijn oersterk en hebben een natuurlijke uitstraling. Deze stenen kun je in veel verschillende kleuren aanschaffen. In veel tuinen zie je bijvoorbeeld ook dat de verschillende kleuren met elkaar gecombineerd worden. Dit zorgt weer voor een speels effect in je tuin. Natuursteen slijt nauwelijks en is een waardevolle toevoeging voor jouw tuin.

Unieke look met terrastegels

Met terrastegels kun je ook een eigen look creëren. Er zijn namelijk verschillende legverbanden. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een blokverband? In blokverband worden de tegels naast elkaar gelegd zonder een speciaal patroon. Daarnaast kun je ook nog gaan voor een halfsteensverband, wildverband en molenwiekverband.

Sierbestrating bij Woning Bestrating!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van terrastegels? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Woning Bestrating. Hier kun je onder andere terecht voor sierbestrating in Dronten. Daarnaast kunnen zij jou ook goed op weg helpen met het creëren van een unieke look in je tuin. Wil je graag meer advies ontvangen? Stel je vragen dan gerust!