Short Stay verhuur Eindhoven

Short Stay verhuur
Wat als je tijdelijk op zoek bent naar een woonverblijf? Dan ga je natuurlijk geen huis of appartement kopen, dus zul je moeten gaan huren. Echter is het huren van een huis of appartement vaak erg duur en zitten er ook vaak lange wachttijden aan verbonden. Daarnaast ben je tijdelijk op zoek, dus een contract van minimaal 1 of 2 jaar zie je niet zitten. Short stay verhuur biedt dan een uitkomst!

Wat is short stay verhuur?

Grote bedrijven werken vaak internationaal. Soms komen er buitenlandse collega’s voor langere tijd in Nederland werken, maar ook andersom komt dit voor. Deze werknemers moeten dus tijdelijk hun eigen huis verlaten om ergens anders te gaan werken. Want je kunt natuurlijk niet dagelijks op en neer reizen tussen bijvoorbeeld Eindhoven en Berlijn. Wanneer je zelf in het buitenland zit, is het natuurlijk niet prettig om je huis onbeheerd achter te laten. Hiervoor is short stay verhuur in het leven geroepen. Je kunt dan tijdelijk je huis verhuren aan betrouwbare huurders, die in eenzelfde situatie verkeren.

Short stay Eindhoven

In Eindhoven heb je bijvoorbeeld Philips zitten, een groot internationaal bedrijf. Wanneer een werknemer van Philips voor langere tijd in het buitenland werkt kan deze zijn woning tijdelijk verhuren. De makelaar helpt deze verhuurder om een geschikte huur kandidaat te vinden voor zijn woning. En andersom werkt het ook zo, een makelaar in bijvoorbeeld Berlijn regelt weer een andere woning voor deze werknemer. Zo kan hij of zij met een gerust hart de woning in goede handen achterlaten.

Veiligheid

Short stay verhuur is natuurlijk ook veiliger dan je huis onbeheerd achter te laten. Wanneer een huis of appartement voor lange tijd niet bewoond wordt, kan het opgemerkt worden door dieven. Deze kunnen ongemerkt en in alle rust je huis leeghalen, geen prettige gedachte! Daarom is het veilig als iemand anders op je huis komt passen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat het onderhoud van je woning ook wordt bijgehouden, hierin kan de makelaar ondersteuning bieden. Ben je dus voor langere tijd ver van huis? Overweeg eens om je huis tijdelijk te verhuren.