Riverdale mokken voor koffie, thee en soep

Riverdale mokken
Leuke mokken met de leukste teksten voor koffie, thee en soep. Een lekker kopje koffie om half 10 of een lekker kopje cup a soup om 4 uur. Dingen die we allemaal wel eens drinken of eten, maar meestal uit een gewone beker/mok. Stel je nou eens voor dat je dit kunt uit een mok van Riverdale, dat maakt de koffie al meteen een stuk lekkerder!

Bij Riverdale hebben ze voor alles wel een mok, ze hebben mokken voor koffie, thee, soep, noodles. En zelf speciale mokken voor cappuccino’s!

Op de mokken van Riverdale staan meestal erg leuke teksten, die uitleg geven bij wat erin zit. Zo staat er op de mokken van cappuccino’s “Coffee with steamed milk foam, sometimes served with whipped cream or sprinkled with cocoa powder”. Ook heb je mokken waar gewoon leuke tekstjes op staan, zoals “just relax…(please)” en “I love you and drinks”.

Met deze teksten is het drinken van koffie, thee of iets anders toch net iets leuker.

De Riverdale mokken passen perfect bij de rest van de collectie van het servies, aangezien ze ook op de borden en soepkommen allerlei leuken teksten hebben staan, natuurlijk in hetzelfde lettertype als op de mokken.

Je huis op orde met Riverdale mokken

Laten we nou eens alles samen nemen. Hoe leuk zou het er wel niet uitzien. Als je in de woonkamer zit met je visite, boven de tafel een mooie industriële Riverdale lamp. Met op tafel een leuke etagère met wat hapjes erop en dat jij dan aan komt lopen met dat leuke houten dienblad met daarom de mokken koffie voor je visite. Dat zou toch hartstikke leuk staan!

Wij denken van wel, neem daarom snel een kijkje in de collectie Riverdale mokken. En wie weet staat jou servies kast binnenkort vol met allerlei spulletjes van Riverdale!