Dakgoten of een regenton kopen, om waterschade te voorkomen.

Uw Dakgoot Specialist, voor al uw complete kunststof en zinken dakgoot sets. Wij produceren sinds 1974 kunststof dakgoten, afvoerbuizen en toebehoren voor tuinhuisjes, blokhutten, chalets, garages en carports. Deze kunststof dakgoot sets zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en drie dakgoot types. Daarnaast verkopen wij ook complete dakgoot sets voor zink. Verder hebben wij ook meerdere kunststof regentonnen, vulautomaten en regenketting sets in ons assortiment. Alles is uit voorraad leverbaar waarbij wij streven ernaar om de complete dakgoot sets binnen 1 à 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen. De producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden met daar bovenop nog eens tot tien jaar garantie. Tenslotte loopt u bij Uw Dakgoot Specialist helemaal geen risico. U betaald bij ons geen verzend- of retourkosten.

Wanneer u een complete kunststof dakgoot set bij Uw Dakgoot Specialist besteld, ontvangt u alle onderdelen die nodig zijn voor de juiste installatie van uw dakgoot aan het tuinhuisje, blokhut, chalet, garage of carport.

Het voordeel van kunststof dakgoten zijn niet alleen de lage prijzen, maar ook het installatie gemak. Met de bijgeleverde handleiding monteert u alles in een handomdraai. Zo zijn de dakgoot types GD16 en Extra100 bijvoorbeeld voorzien van klem hulpstukken (rubbers). Deze hoeven dus niet verlijmd te worden en dus zijn aanpassingen altijd nog mogelijk. Onze kunststof dakgoten zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs, zwart, antraciet en wit. In een set zitten o.a. kunststof dakgoten, gootverbinders, afvoerbuizen en bochten.

Naast de kunststof dakgoot sets, verkopen wij ook complete zinken dakgoot sets. Zinken dakgoten zijn niet alleen erg mooi en duurzaam maar ook zeer geschikt voor aan uw tuinhuisje, blokhut, chalet, garage of carport. U kunt kiezen uit twee verschillende uitvoeringen, de verzinkt en de titaan zink uitvoering. Het grote voordeel van onze zinken dakgoten is dat u deze niet hoeft te solderen, want deze zijn voorzien van handige gootverbinders met rubbers, die u eenvoudig om de dakgoot kunt klemmen! Ook de gootuitloop, eindstukken en hoekstukken kunt u zelf eenvoudig monteren. Bij de aanschaf van een dakgoot zink bent u zeker van een lange levensduur. Deze gaat tussen de 80 – 120 jaar mee. Het zink is van zeer hoge kwaliteit waarbij de titaan zink bestand is tegen krassen. Het monteren van de zinken complete dakgoot set is heel gemakkelijk omdat alle onderdelen voor uw tuinhuis in de set zitten. In een set zitten o.a. zinken dakgoten, zinken regenpijp, bochten, etc.

Verder hebben wij verschillende modellen kunststof regentonnen in ons assortiment. De Roto regenton heeft de uitstraling van een houten regenton met een inhoud van 120 liter. De Slimline regenton is beschikbaar in de kleuren groen en antraciet en heeft een inhoud van 100 liter. Daarnaast kunt u bij deze regenton middels een Gardena koppelstuk de tuinslang aansluiten op de kraan. De regenton Ward is leverbaar in 120 en 210 liter. Deze wordt daarnaast geleverd met kinderveilige deksel. Wilt u een regenton kopen, dan worden deze compleet met deksel, voet en kraantje geleverd.

Wilt u de afvoerbuis niet direct op de regenton aansluiten, dan kunt u kiezen voor een vulautomaat. Met een vulautomaat loopt het water vanuit de afvoerbuis in de regenton. Wanneer de regenton vol is, loopt het overtollige water via de vulautomaat terug in de afvoerbuis. Hiermee voorkomt u groene aanslag op en rondom de regenton. De regenton vulautomaten XL en Speedy zijn daarnaast voorzien van een zomer- en winterstand.

Een andere oplossing voor de afvoer van het water is een regenketting set. De regenketting set is een mooi, stijlvol en duurzaam alternatief voor de afvoerbuis. De kunststof regenwater ketting set is zeer eenvoudig te installeren. De lengte kunt u zelf bepalen tot een maximum lengte van 250 cm middels het toevoegen of verwijderen van schakels.

Bij Uw Dakgoot Specialist bent u verzekerd van topkwaliteit producten afgestemd op de wensen van de klant.

dakgoten