Picknick tafel kopen bij Stoerehoutenmeubelen

We zien ze steeds op meer plekken: de picknick tafel. Langs de weg, op de camping, bij restaurants en in de tuin. Ze zijn er in verschillende maten, vierkant of rond en van verschillende materialen. Als u het besluit neemt tot picknick tafel kopen, dan is het verstandig u te oriënteren voor wat betreft aanbod en prijs. De picknick tafel is steeds meer in opkomst omdat veel mensen kiezen voor hout in plaats van kunststof tuinmeubelen. Een houten picknicktafel kopen geeft meer uitstraling en past goed in de natuurlijke omgeving. Wilt u toch iets van kunststof, kijk dan eens voor de tuinset aanbieding.

Picknick tafel kopen: waar moet u op letten

Als u een picknick tafel wilt kopen dan is het natuurlijk belangrijk te weten wat u er mee wilt doen. Een picknick tafel voor in uw achtertuin mag doorgaans niet te groot zijn en u wilt er aan kunnen eten. De meeste picknicktafels hebben banken maar u kunt ook een ronde picknick tafel kopen. Een ronde picknick tafel kopen is natuurlijk heel leuk, maar houd er rekening mee dat u minder plek heeft als u er aan wilt eten. De prijs is bij picknick tafel kopen ook belangrijk. De meeste picknick tafels zijn van hout, doorgaans van grenen hout. Op internet vindt u veel aanbiedingen voor complete sets. Let er op dat bij de prijs BTW, bezorgkosten en eventueel monteren zijn inbegrepen.

Bijzondere picknick tafel kopen

Naast de gangbare picknicktafel en de ronde picknick tafel kunt u ook een picknick tafel kopen die meerdere kleuren heeft. Dit vergt wel meer onderhoud. U kunt een picknick tafel kopen met opklapbare banken. Dit heeft als voordeel dat u de picknick tafel gemakkelijker kunt opbergen tijdens de winter. Tegenwoordig is een picknick tafel met in plaats van twee banken vier banken rondom geen uitzondering meer. Tenslotte kunt u ook een hele grote picknick tafel kopen, geschikt voor grote gezelschappen, feesten of schoolklassen.