Meer opbergruimte met een stevige balkonkast

In Nederland zijn veel kleine appartementen en flats. Misschien woon jij ook wel in een kleine flat of appartementje? Dan weet je dat het altijd weer een strijd is om jouw huis netjes en geordend te houden met de opbergruimte waar je over beschikt. Veel flats hebben een eigen berging op de begane grond, maar dit is ook niet altijd het geval. En soms heb je zelfs met schuurtje nog geen idee waar je alles moet laten.

In dat geval wordt vaak alles wat je niet vaak gebruikt, maar op het balkon gezet. Bijvoorbeeld je tuinstoelen voor het balkon of dat extra tafeltje wat zo handig leek, maar nergens in huis past. Zo op het balkon overleven de meeste spullen niet lang.

Om dat probleem op te lossen zijn er speciale balkonkasten die je extra opslagruimte bieden op jouw balkon om jouw spullen netjes en droog in te zetten. Een balkonkast kun je kopen als simpele kunststof kast bij de bouwmarkt, maar je kunt er ook voor kiezen om deze naadloos op je balkon te laten inbouwen zodat deze net een geheel vormt.

Renoparts balkonkasten

Renoparts levert al sinds de jaren 70 gespecialiseerde balkonproducten zoals balkonschermen, balkonhekken en de balkonkast voor naoorlogse woningen waar bijvoorbeeld de CV ketel later moest worden aangelegd en weggewerkt. Deze kasten moesten van hoge kwaliteit zijn, waterdicht,  vorstbestendig en afsluitbaar voor deze toepassing. De Balkon CV kast was daarmee een feit. Sindsdien heeft de balkonkast steeds meer toepassing gekregen als extra opslagkast voor kleine woningen met een balkon, maar ook zelfs voor het buiten plaatsen van een wasmachine of droger.

Balkonkast laten monteren

Een balkonkast kan volledig op maat worden gemaakt en geleverd als bouwpakket voor scherpe tarieven. Daarvoor heb je een duurzame oplossing die onderhoudsarm is en waar je jaren plezier van kan hebben. Ook woningbouw verenigingen en VVE’s nemen regelmatig de beslissing om krappe woningen te voorzien van onze balkonkast oplossingen als voordelige uitbreidingsmogelijkheid.

De uitkomst voor jou?

Is een balkonkast voor jou ook een perfecte oplossing? Neem gerust even contact op met Renoparts om de mogelijkheden te bespreken of kom even langs in onze showroom in Vianen. Wij helpen je graag verder.