Op zoek naar een keuken?

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Keukens zijn globaal gezien op te delen in design, eenvoud, modern en nostalgisch. Wat uw wensen en eisen ook zijn, bij ASWA keukens kunt u altijd terecht om samen tot uw droomkeuken te komen.

Design
Geen enkele keuken is het zelfde, en dus ook de design keukens niet. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eisen aan een keuken. Binnen de designkeukens zijn tal van mogelijkheden. Laat u informeren en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Eenvoud
Eenvoud betekent niet saai. Eenvoud straalt juist klasse en luxe uit. Eenvoudige keukens bieden veel ruimte voor een persoonlijke touch. Vaak zijn ze erg functioneel en bieden prachtige verrassingen. Een keuken moet namelijk mooi zijn, maar er moet ook goed gekookt kunnen worden. En hoe fijn is het dan dat u van alle gemakken bent voorzien?

Modern
Een moderne keuken moet passen in uw woonstijl en uw woning. Wanneer een moderne keuken past bij de rest van uw woning versterken deze twee elkaar. Een prachtige ruime, moderne keuken met kookeiland waar u heerlijk uitgebreid kunt koken voor al uw vrienden en familie. Wie wil dat nu niet?

Nostalgisch
Heerlijke broodjes in de oven, de geur vult de gehele benedenverdieping, (klein)kinderen die heerlijk aan het spelen zijn. En de hond die ligt te genieten op zijn kleedje voor de verwarming. En dan de prachtige nostalgische landelijke keuken waar u heerlijk kunt genieten van alles om u heen.

Er zijn zo veel verschillende soorten keukens, maar ieder mens is uniek en dus heeft iedereen verschillende smaken. Awas keukens biedt een scala aan mogelijkheden binnen de diverse stijlen. Kom eens langs bij Awas en kijk rond naar wat zij u allemaal kunnen bieden. Bij hen bent u verzekerd van een keukenontwerp dat 100% bij u past.