Ook mannen vinden het leuk om bloemen te krijgen

Het cliché dat mannen bloemen geven en vrouwen ontvangen mag wel eens afgelopen zijn. Waarom zouden mannen geen bloemen mogen krijgen? Ik zoek bloemen voor mijn man altijd wel met zorg uit. Het moet natuurlijk geen vrouwelijk boeket zijn maar een mooie bos met mannelijke tinten. Ik vind dat de taboe maar eens doorbroeken moet worden en geef daarom wat tips voor ideale bloemen om mannen cadeau te geven.

Prachtige bloemen voor mannen

Als mannen iets goed te maken hebben of iets zijn vergeten komen ze vaak aan met een bos rode rozen. Dit is voor veel mannen de enige reden om een bloemenwinkel binnen te stappen. Tegenwoordig hoeven ze niet eens naar de winkel maar bestellen ze bloemen online en komen ze er nog gemakkelijker vanaf. Vrouwen komen er nog gemakkelijker vanaf. Ze koken een lekkere maaltijd of halen een krat bier in huis. Maar waarom kunnen vrouwen hun mannen niet verrassen met een prachtige bos bloemen? Ik vind dat het wel kan en ik heb de proef op de som genomen.

Bloemen bezorgen: een leuke verrassing

Ik ben gaan zoeken op internet naar een mooi mannelijk boeket. Ik wilde dat ze bezorgd worden zodat ik de reactie van mijn man kan meemaken. Op de website van Frederiques Choice zag ik een leuk boeket met donkerblauwe en lila bloemen. Ik vind hem zelf in ieder geval prachtig dus als mijn man ze niet mooi vind heb ik zelf ook nog iets aan. Ik liet de bloemen bezorgen in een prachtige bijpassende vaas. Bloemen bestellen gaat tegenwoordig echt zo gemakkelijk. Ik kon niet wachten op de reactie van mijn man. Op het kaartje heb ik gezet: een goedmakertje omdat ik zo weinig thuis ben geweest.

Ook mannen worden blij van bloemen

Zaterdag ochtend ging de bel. Totaal verrast door de bloemen bezorger pakte mijn man de grote bos bloemen aan. Hij riep al dat er iets voor mij bezorgd was maar ik reageerde niet. Toen hij het kaartje las en zag dat ze van mij voor hem waren was hij totaal verrast. Hij heeft me de hele dag met een grote glimlach aangekeken en ik kan met volle overtuiging zeggen dan mijn man het echt leuk vond om bloemen te krijgen!