kozijnen vervangen

Uw kozijnen vervangen is regelmatig nodig. In gevallen als rottend hout, verkleuring of barstjes is het te zien dat uw kozijn aan vervanging toe is. Dit is immers niet altijd te zien. Ook wanneer de kozijnen uw huis of pand niet meer goed isoleren is vervanging aan te raden.

Verschillende soorten kozijnen vervangen

  • aluminium kozijnen vervangen: Wanneer er krassen op het kozijn zitten of er verkleuring optreedt, moeten uw kozijnen vervangen worden.
  • houten kozijnen vervangen: Als het houten kozijn aan het rotten is, zal dit kozijn zeker aan vervanging toe zijn. Het rotten kunt u herkennen aan afgebladderde verf of niet hechtende verf.
  • kunststof kozijnen vervangen: Is er sprake van diepe krassen of barstjes dan zullen uw kuntststof kozijnen vervangen moeten worden. Deze krassen en barstjes zijn namelijk niet of nauwelijks te herstellen.

Wij raden u aan om voor aluminium of kuntststof kozijnen te kiezen, wanneer u uw kozijnen moet vervangen. Aluminium en kuntststof kozijnen hebben namelijk minder onderhoud nodig en gaan minimaal 50 jaar mee. Dat is dus een investering waar u geen spijt van krijgt.

Wat gebeurt er met het glas bij de vervanging?

Het glas van uw huis is aan vervanging toe wanneer het niet meer goed schoon te krijgen is of in het geval van krassen. Het makkelijkst is om het glas tegelijkertijd met de kozijnen te vervangen. U weet dan zeker dat uw huis goed geïsoleerd is en uw energierekening omlaag kan.

Kozijnen vervangen bij de Noorder

Wilt u uw kozijnen vervangen of op maat bestellen bij een bedrijf dat kwalitatieve materialen levert en klantvriendelijk te werk gaat? Dan zit u bij de Noorder zeker goed. Zij hebben namelijk al een aantal jaren ervaring en sluiten aan bij de wensen van de klant. Wanneer u meer informatie over het vervangen van kozijnen zou willen ontvangen, kunt u contact opnemen via info@denoorder.nl, 0187-482366 of het contactformulier op de website.