Kozijnen op maat

Wat zijn kozijnen op maat?

Elk bedrijfspand en elke woning heeft verschillende afmetingen. Dat betekent dat er dus diverse soorten kozijnen moeten zijn. Er zijn niet alleen kozijnen met vaste maten, maar ook kozijnen die op maat gemaakt kunnen worden. Dit is voor de afwijkende gevallen. Het wordt u aangeraden om een kunststof of aluminium kozijn te kiezen. De voordelen hiervan kunt u onder het kopje ‘verschillende soorten kozijnen’ vinden.

Verschillende soorten kozijnen op maat

Er zijn diverse soorten kozijnen, althans het materiaal waarvan de kozijnen gemaakt zijn, is verschillend. De twee kozijnen die worden aangeboden zijn:

  • kunststof kozijnen: Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen. Dat komt door de ontwikkelingen en de vele voordelen van het kunststof. Zo is kunststof er in allerlei soorten kleuren, waardoor precies heeft wat u wilt en is het makkelijk schoon te houden. Daarnaast gaan de kunststof kozijnen minimaal 50 jaar mee en kunnen deze tot wel 10 keer gerecycled worden. Naast recycling zorgt een kunststof kozijn ook voor minder energiekosten, dat komt door de betere isolatie.
  • aluminium kozijnen: door de degelijke profilering hebben aluminium kozijnen een professionele uitstraling. Er zijn verschillende profielseries beschikbaar.

Kozijnen op maat bij de Noorder

Bent u op zoek naar kwalitatieve kozijnen die op maat geleverd kunnen worden? Kijk dan eens even naar de kozijnen op maat van Noorder. Er zijn verschillende aanbieders, maar er kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Twijfelt u over de juiste afmetingen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u een afspraak maken zodat er iemand bij u thuis langskomt om de juiste maten vast te stellen. Ook is er de mogelijkheid om daarbij een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen, waarbij u deskundig advies kan verwachten. Heeft u vragen over de kozijnen op maat of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0187-482366 of te mailen naar info@denoorder.nl.