Kan ik gemakkelijk een houten poort op afstand bedienen?

Het korte antwoord is ja. Er zijn vele manieren waarop jij heel gemakkelijk een houten inrijpoort kan bedienen. Het is al heel bekend dat dit kan met een intercom of met een afstandbediening, maar het kan nog makkelijker. In dit artikel lees je meer over hoe jij jouw houten toegangspoort zo makkelijk mogelijk open kan doen en welke voordelen dit heeft.

Simpel via een app op je mobieltje

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om alles in huis te regelen met een paar klikken op je mobieltje. Zo kan dit ook met het bedienen van een houten toegangspoort. Het wordt nog handiger als je één applicatie hebt voor meerdere apparaten in jouw woning, zodat je niet de hele tijd hoeft over te schakelen van app naar app.

Hoe je iemand makkelijk binnen kunt laten

Je kunt sensoren laten installeren, zodat je een appje kunt krijgen als er iemand voor de poort staat. Daarna kun je bijvoorbeeld kijken via een camera wie er voor de deur staat en degene eventueel binnenlaten. De poort kan dan door een elektrisch aangestuurd motortje geopend worden. Het mooie is dat je dit motortje ondergronds weg kan werken of achter een hoekje.

Voordelen van een houten inrijpoort

Naast het gemak, zijn elektronisch aangestuurde houten poorten ook nog eens erg veilig. Je kan bijvoorbeeld zelf instellen hoelang de inrijpoort open blijft en ook tijdens noodgevallen kun je hiervan gebruik maken. Je kunt het hekwerk net zo laten maken als jij wil. Wil je privacy dan kun je een niet te doorzien houten inrijpoort maken waar mensen niet overheen kunnen kijken. Bovendien maak je het inbrekers altijd een stuk lastiger en dat is mooi meegenomen!

Momenten waarop het gebruik op afstand handig is

Stel je voor dat je zo naar huis rijdt en alvast de verwarming wat hoger zet. Eenmaal thuis gekomen kun je dan ook heel makkelijk de poort open doen en het licht alvast aan doen. Dan kun je lekker ontspannen! Ook als er bijvoorbeeld een pakketje bezorgd wordt, kun je een appje krijgen wanneer de bezorger voor de deur staat. Je kan dan heel gemakkelijk op afstand de houten toegangspoort openen.