Hoe Komt u Af Van Mollen in Uw Tuin: De Meest Effectieve Methodes.

Mollen zijn ongetwijfeld behulpzame dieren als het aankomt op het doorluchten van uw grond en het onder controle houden van ongedierte. Wanneer zij hun tunnels graven, kunnen deze kleine indringers de grond met zuurstof verrijken (wat goed is voor de planten en algehele gezondheid van de tuin) en ze helpen u van insecten af te komen door hun larven te eten. Echter kan een overmaat aan activiteit van mollen aanzienlijke schade toebrengen aan uw tuin: ze kunnen de pittoreske architectuur van uw tuin ruïneren door hun lelijke grond en grashopen, de wortelen van planten te beschadigen en toegang te verschaffen aan andere kleine indringers. Dit is waarom het belangrijk is om snel en effectief te handelen in het geval van de eerste molshopen om zo de schoonheid van uw tuin te behouden. Hieronder zullen we een lijst weergeven en de meest populaire manieren omschrijven om mollen te verjagen.

Veranderen van Omgeving

Mollen zijn erg gevoelig voor elke verandering in een omgeving. Dus, als u ze voorgoed van uw tuin wilt verwijderen, moet u het een onaantrekkelijke plek maken voor mollen. Om dit te doen, kunt u het wateren van uw tuin vermeerderen. Overmatige irritatie zal de larven dichter bij de oppervlakte brengen, zodat u de tunnels makkelijker kunt zien. Een andere manier om de omgeving te veranderen is door het elimineren van larven. Geen larven – geen mollen. Er zijn veel manieren om larven te verminderen, maar de meest effectieve, tijd en kost besparende manier is het toedienen van de zogenaamde “Milky Spore” bacterie. Het is veilig voor kinderen, huisdieren, zoogdieren en andere insecten en is erg milieuvriendelijk. Milky Spore blijft tenminste tien jaar in de grond waar zij continu larven elimineert.

Natuurlijke Mol Afweermiddelen.

Het aanbrengen van natuurlijke knaagdier werende middelen op uw planten in de tuin is een goede manier om mollen aan te moedigen om naar een andere plek te verkassen. Deze optie is goed voor de tuineigenaren die niet bang zijn om hun tuin aan te passen door het planten van narcissen, knoflook, kruisbladwolfsmelk. look, goudsbloemen en ricinus planten. Hoewel deze kruiden prima mol afwerende middelen zijn, zijn sommige planten, in dit geval het kruisbladwolfsmelk en de ricinus plant, giftig voor huisdieren en kinderen. Door het planten van deze bovenstaande kruiden, voorkomt u ook een zoogdier of insectenplaag.

Mollenvallen

Het is ook mogelijk om mollen te bestrijden door het gebruik van vallen. Als u de knaagdieren niet wilt doden, koop of maak dan en veilige val die het knaagdier geen pijn doet. Als u niet van plan bent om mollen in de val te lokken en vervolgens weer in het wild vrij te laten, kunt u een dodende val kopen zoals een schaar-kaak val, choker val of harpoen.