Grohtherm 1000 New thermostaatkraan

Het enthousiasme voor een thermostaatkraan van Grohe in de douche en het bad groeit en groeit. Mensen die geïnteresseerd zijn in het extra comfort, veiligheid en duurzaamheid begrijpen wat de douchethermostaat hen allemaal kan bieden. Om te voldoen aan de toenemende populariteit van deze productgroep heeft Grohe de bestaande collectie van thermostaatkranen nu vergaand geoptimaliseerd. Opmerkelijk hierbij is vooral de Grohe Grohtherm 1000 New, die zich verder heeft ontwikkeld met vele verbeteringen t.o.v. de vorige Grohtherm 1000. Hij wordt bijgestaan door Grohtherm 800 met een bijna ideale prijs-prestatieverhouding en de moderne Grohtherm 1000 Cosmopolitan M met stevige metalen handvaten.

 

Veel nieuw met Grohe Grohtherm 1000 New

Binnen 20 jaar schreef hij evolutionaire geschiedenis. Vandaag staat de thermostaatkraan Grohtherm 1000 New van Grohe voor de beste features en de nieuwste technologieën. Zijn organisch vloeiende ontwerp past in de sfeer van het bad en met de vele Grohe wastafelkranen en douches. Het ‘magere’ lichaam van slechts 43 millimeter biedt stabiliteit en veiligheid, omdat in het interieur de unieke Grohe CoolTouch® technologie opgenomen is. Een nieuw ontwikkelde isolerende laag houdt het hete water uit het lichaam van de thermostaat weg en voorkomt verwarming van het oppervlak. Door de thermische cartouche aan de linkerzijde te plaatsen wordt ook de doorstroom van warm water door de kraan verkort wat ook een lagere temperatuur aan de buitenzijde ondersteunt. Brandwonden op het hete chroom zijn zo passé.

De beste thermostaatkraan in zijn soort

Een van de hoogtepunten van de nieuwe Grohtherm 1000 New thermostaatkraan zijn de handgrepen gemaakt van massief metaal waardoor deze niet alleen toegevoegde esthetische waarde bieden, maar ook zorgen voor een veilige bediening met natte en zeepachtige handen. Dit wordt gegarandeerd door ergonomisch gevormde grepen met kleine ribben die grip bieden en voorkomen dat de vingers wegglijden. Het handvat voor de temperatuurregeling heeft een beveiliging die de temperatuur van de thermostaatkraan blokkeert bij 38 graden Celsius, voor een hogere instelling dient men de knop in te drukken. Vooral kinderen en ouderen lopen zo geen risico op het per ongeluk te hoog instellen van de Grohtherm 1000 New thermostaatkraan van Grohe.

Grohtherm 1000 New thermostaatkraan
Grohtherm 1000 New thermostaatkraan