Grijze houten jaloezieën als raamdecoratie

Grijze houten jaloezieën
Wanneer je de voorkeur geeft aan een minimalistische en moderne look in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor, kies je al snel voor de grijze houten jaloezieën. Het combineert een rustiek uiterlijk van het hout met de moderne look van verschillende tinten grijs, die naar keuze beschikbaar zijn. Grijs geeft je ruimte een rustig en tegelijkertijd stijlvol en fris uiterlijk, dat als tijdloos wordt ervaren.

Grijs combineert prachtig met natuurlijke tinten, zoals bijvoorbeeld wit, bruin en beige. Met grijs kan een huiselijke sfeer worden neergezet. Tegelijkertijd is grijs een perfecte kleur voor een professionele uitstraling van een kantoor. Grijs is een veelzijdige kleur die breed ingezet kan worden. Dit is ideaal als je zowel jaloezieën voor thuis als op kantoor wilt gebruiken. In combinatie met natuurlijke tinten zorgt grijs voor een prettige omgeving, of deze nu huiselijk of zakelijk van aard is.

Diverse maten grijze houten jaloezieën

Er zijn meerdere maten beschikbaar voor de houten jaloezieën grijs . Zo beginnen de maten al bij 25 mm. Andere maten zijn vervolgens 35 mm, 50 mm, 65 mm en tenslotte 70 mm. Hierdoor heeft u altijd de maat die u wenst voor uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kan er bij deze grijze houten jaloezieën een ladderband worden geleverd, geheel aangepast naar jouw persoonlijke keuze. Op die manier kun je je jaloezieën voorzien van je persoonlijke keuze. De grijze jaloezieën zijn uit hoogwaardig en sfeervol hout vervaardigd. Ook qua onderhoud ben je niet veel tijd kwijt. Af en toe een vochtig doekje over de lamellen is afdoende.

De keuze voor jaloezieën is een bewuste keuze voor een bepaalde uitstraling. In het geval van de grijze houten jaloezieën kies je voor stijlvol. Door de diverse tinten grijs kan de stijl ook heel anders uitpakken, het is maar net welke sfeer je in gedachte hebt. Ga je meer richting antraciet grijs, dan krijgt de jaloezie een luxueuze tot zakelijke uitstraling. Kleur is bepalen voor de sfeer in uw ruimte. Naast de kleur is het materiaal een belangrijke factor die de sfeer bepaalt. Hout is warm en sfeervol, waar bijvoorbeeld aluminium weer de zakelijke kant op gaat.