Glas vervangen

Moet uw oude glas nodig vervangen worden, maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Dan is dit zeker een artikel voor u. Misschien wilt u wel besparen op uw energiekosten of is de ruit gebroken. In die gevallen wordt advies over het glas vervangen u zeker aangeraden. U kunt wanneer u dat wil namelijk zelfs 100 tot 150 euro per maand besparen op de energiekosten.

Verschillende soorten glas vervangen

Er zijn verschillende soorten glas die vervangen kunnen worden. Een aantal soorten zijn:

  • spiegels
  • enkelglas of dubbelglas
  • HR ++ glas
  • figuurglas
  • zonwerend glas
  • veiligheidsglas
  • isolatieglas

Ieder soort glas heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Het ene is duurder dan het andere en sommige soorten glas zijn beter voor het milieu of uw portemonnee. Welk soort glas past nu het beste bij u? Over deze vraag gaat u waarschijnlijk pas nadenken als uw glas vervangen moet worden.

Redenen voor glas vervangen

De meest voorkomende reden om glas te vervangen is dat het glas kapot is. Dit is een zichtbare reden, waarbij er ook zeker spoed achter zit. U heeft dan niet lang de tijd om na te denken over een passende soort glas. Daarnaast kan het zijn dat het glas niet meer goed isoleert doordat het al wat ouder is of doordat u enkel glas heeft. Hierdoor kunnen de energiekosten flink stijgen en door het glas te vervangen zal deze weer flink dalen. Dat is toch wat u wil? Het nieuwe glas heeft u er door de lagere energiekosten zo weer uitverdiend. Ook zou een mooiere uitstraling een reden kunnen zijn voor het glas vervangen. Interieurglas in uw bedrijfspand zal daar zeker voor zorgen.

Glas vervangen bij de Noorder BV

Deskundig advies, dat is wat u nodig heeft wanneer er zoveel soorten aanbieders zijn, verschillende soorten glas en de wensen van u als klant. Wilt u meer informatie over glas vervangen of heeft u vragen, neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@denoorder.nl of te bellen naar 0187- 48 23 66.