Gevelreiniging door onderhoudsbedrijf Breda

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een manier om de buitenkant van uw woning of bedrijfspand weer als nieuw te laten lijken. Bij Onderhoudsbedrijf Breda helpen we u daar graag bij. Wij leveren onze diensten aan zowel particuliere klanten als aan zakelijke klanten. Neem dan ook vooral contact met ons op als u benieuwd bent wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Schone gevel

Afhankelijk van de functie van uw gebouw kan de gevel van uw pand dienen als visitekaartje. Zeker als u beschikt over een bedrijfspand is het belangrijk om de gevel in goede staat te houden om een goede indruk te maken op uw klanten. Gevelreiniging kan daarbij een belangrijke rol spelen.

Het soort gevelreiniging dat op uw gevel moet worden toegepast is afhankelijk van een aantal aspecten. Zo heeft het onder andere te maken met het materiaal van de gevel, het soort vervuiling dat op de gevel terecht is gekomen en de ligging van het gebouw. Al deze zaken spelen een rol in ons besluit om een bepaalde methode voor gevelreiniging toe te passen.

Reinigingsmethode

Hetzelfde geldt voor de methode van gevelreiniging. Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden toegepast, maar het is belangrijk om de manier te kiezen die bij uw specifieke geval past. Niet alle gevels zijn bijvoorbeeld even goed bereikbaar en iedere gevel is weer gebouwd uit een ander materiaal. Om zowel het soort gevelreiniging als de juiste methode goed te kunnen vaststellen, komen wij graag bij u langs om de gevel te inspecteren. Op die manier kunnen wij u het beste adviseren over de mogelijkheden en de methoden die volgens ons het meest geschikt zijn. Hierna kunnen we u ook pas iets vertellen over de kosten die aan de gevelreiniging verbonden zijn.

Voor meer informatie over de diensten die wij leveren zoals gevelreiniging en dakreiniging, kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze website.