Fundering herstellen zonder onnodige overlast

Fundering herstellen
Funderingsproblemen zijn bijzonder ingrijpend voor u als woningeigenaar. Het vertrouwen in uw woning kan flinke schade oplopen wanneer de basis van uw huis u in de steek laat en voor schade zorgt. U kunt zich zorgen maken over bijvoorbeeld waardevermindering, verkoopbaarheid of zelfs de bewoonbaarheid van uw huis. De fundering herstellen is daarom ook het onderwerp van dit artikel.

Dat zijn zorgen die wij volkomen begrijpen en die ook op hun plaats zijn. Onbehandelde funderingsschade kan leiden tot flinke problemen met uw woning. Zoals scheuren in muren, scheve vloeren en klemmende deuren en ramen. Zodra u problemen opmerkt is het belangrijk hiertegen snel en adequaat op te treden. Alleen zo kunt u nieuwe schade voorkomen. Wilt u meer informatie over het adequaat optreden tijdens problemen dan kunt u uiteraard de link in dit artikel bekijken.

Fundering herstellen

In klassieke situaties leidt funderingsherstel tot grote overlast voor uzelf en uw omgeving. Wanneer de volledige fundering van uw huis moet worden vervangen is dat een ingrijpende aangelegenheid. Natuurlijk wilt u het beste voor uw huis, maar het liefst wel met zo min mogelijk overlast.

Total Wall helpt u de fundering herstellen zonder overlast voor uw omgeving. Dankzij het Helifix funderingssysteem kunnen wij verzakking trillingsvrij en met minimale graafwerkzaamheden oplossen. Uw fundering laten we afsteunen op het Helifix funderingssysteem en vijzelen we naar de oorspronkelijke positie. Door de oorzaak van uw funderingsschade te onderzoeken en mee te nemen in de fundering herstellen werkzaamheden. Zorgen we er bovendien voor dat deze oorzaak in de toekomst wordt geëlimineerd en niet nogmaals een probleem vormt.

Herstel van muurschade

Total Wall is al meer dan 30 jaar specialist in fundering herstellen. Wij kunnen schade aan uw metselwerk met gebruik van oorspronkelijke materialen herstellen. Gevolgschade van uw funderingsproblemen (zoals scheuren in muren) wordt duurzaam en onzichtbaar hersteld. Na funderingsherstel door Total Wall is er dus zowel optisch als constructief niets meer aan te merken op uw huis!