Een schutting van douglas hout en alle voordelen

Een schutting van douglas hout
Douglas schutting. Een poos geleden waren mijn vrouw en ik op zoek naar een nieuwe schutting van douglas hout. Wij kozen voor een douglas schutting omdat wij een schutting van douglas hout erg mooi vinden. Douglas schuttingen zijn bovendien erg stijlvol en kunnen heel erg lang mee. Ook hebben wij erg lang gezocht naar een goede schutting want onze oudere schutting beviel niet goed.

De kenmerken van een schutting van douglas hout

Ik had via via gehoord dat schuttingen van douglas hout tot A-Kwaliteit hout behoren, ook behoort douglas hout tot een van de meest sterke hout soorten in heel Europa. Douglas hout wordt steeds harder als het droog is. Het hout heeft een geel bruinige kleur en wordt langzamer hand ook een beetje roze qua kleur. En douglas hout staat bekend als de meest duurzame hout soorten. Bijvoorbeeld als er douglas schuttingen van worden gemaakt, blijven deze douglas schuttingen jaren lang goed.

Waarom ik een douglas schutting koop?

De reden waarom ik een schutting van douglas hout koop is omdat het erg sterk is hout is en lang mee gaat. Ook vind ik een douglas schutting altijd erg veilig. Want je kunt ze verticaal plaatsen en dan kunnen mensen moeilijk je tuin in klimmen. De douglas schutting zelf wil ik zwart gaan verven omdat dat erg mooi past bij de stijl van het hout.

Waar heb ik mijn planken gekocht om een douglas schutting te bouwen?

De planken voor mijn schutting van douglas hout heb ik gekocht bij douglas-hout. Ik ben daar terecht gekomen via http://www.douglasschutting.nl een erg goede site waarbij ik ben doorverwezen naar de hoofdpagina. De site verteld veel over de douglas schutting.  Nadat ik daar de planken had besteld heb ik mijn schutting gebouwd en het resultaat is erg mooi geworden. Ik heb mijn foto ook ingezonden naar www.douglasschutting.nl. zij mochten daar gebruik van maken omdat ik daar ook mijn planken heb gekocht. Als u de foto wilt zien, moet u op de link klinken. Hopelijk heeft u genoten van mijn Blog over de douglas schutting.