De beste kunstkerstboom, gemaakt van kwaliteitsmateriaal!

Kunstkerstbomen zijn misschien niet zo populair als de echte, maar ze zijn er zeker om te blijven. Ze zijn milieuvriendelijker en kosteneffectiever dan de echte, en je kunt ze jaar na jaar gebruiken. Wij hebben gedetailleerde reviews van de beste kunstkerstbomen die nu op de markt zijn. Of u nu de voorkeur geeft aan blauwspar, harlekijn, of een ander type kunstboom, voor ieder wat wils. Lees verder om meer te weten te komen en kies de kunstkerstboom die uw huis deze feestdagen zal opvrolijken.

How to Pick the Right Artificial Christmas Tree

Voordat u begint met winkelen voor de beste kunstkerstbomen, moet u uw budget bepalen, de juiste maat voor uw huis, en het type boom dat bij uw inrichting past. Er zijn drie soorten kunstbomen op de markt: – PVC – Deze zijn goedkoper en zijn gemaakt van polyvinylchloride. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en zijn de meest betaalbare optie, maar ze zien er niet zo realistisch uit als PE bomen. Ze gaan ook niet zo lang mee omdat ze gevoeliger zijn voor scheuren en breken.

– PE Deze zijn duurder dan PVC bomen en zijn gemaakt van polyethyleen. Ze zijn realistischer en gaan langer mee dan pvc-bomen. PE bomen kosten ook meer moeite om op te zetten, maar de extra investering is het waard. PEBD. Dit is een combinatie van polyethyleen en polybutyleen. Het zijn de hoogste kwaliteit kunstbomen en ze zijn zeer levensecht. Ze zijn duurder en beter geschikt voor gebruik binnenshuis.

Soorten nep-kerstbomen

Zoals we hierboven al zagen, zijn er drie soorten kunstbomen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Laten we elk type eens in meer detail bekijken. – PVC – Dit zijn de minst dure soorten kunstkerstbomen en ze zijn gemakkelijk op te zetten. Ze zijn er ook in verschillende hoogtes en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze zijn echter minder levensecht en hebben een plastic uiterlijk. deze zijn duurder dan PVC bomen, maar gaan langer mee en zijn geschikt voor gebruik binnenshuis.

Roterende Kerstboom Tribune

Wij raden u aan om een roterende kerstboom standaard voor een kunstboom te kopen als u er het meeste uit wilt halen en het in verschillende kamers van uw huis wilt laten zien. Roterende boomstandaards kunnen worden aangepast om bomen van verschillende diameters te houden en hebben automatische functies die dingen gemakkelijker maken. Hoewel roterende stands niet noodzakelijk zijn, kunnen ze van pas komen als u wilt pronken met uw kunstmatige kerstboom in meerdere kamers.

Soorten

– Draaibare standaard – Dit is een eenvoudige draaibare standaard die een enkele centrale as heeft waarop de kerstboom is gemonteerd. Hij is ideaal voor kleinere bomen en werkt het best wanneer hij in de hoek van de kamer wordt geplaatst.

– Centrale kolom – Deze standaard heeft een centrale kolom die de kerstboom op zijn plaats houdt. Hij is nuttig voor grotere en zwaardere bomen en kan het best in het midden van de kamer worden geplaatst.

– Parallelpoot – Dit is een zware roterende standaard met parallelle poten die de kerstboom op zijn plaats houdt en hem laat roteren. Deze standaard is geschikt voor grotere en zwaardere bomen en kan het best in het midden of in een hoek van de kamer worden geplaatst.

Belangrijke kenmerken om te overwegen voordat u een kunstboom koopt.

Wanneer je gaat winkelen voor een kunstkerstboom, zorg er dan voor dat je de volgende kenmerken controleert. Ze zullen u helpen om de beste waarde voor uw geld te krijgen en een boom die lang zal meegaan. – Gewicht van de boom – Een goede manier om het gewicht van de boom te meten is door te kijken naar de diameter van de stam. Een boom met een diameter tussen 7 en 10 centimeter is gemakkelijk te beheren en ideaal voor gebruik binnenshuis.

Zorg ervoor dat u niet voor een te kleine boom gaat, want dan ziet hij er nep uit, en een te grote boom maakt het moeilijk om hem op te zetten en op te bergen. – Boomvorm – Als u uw boom binnenshuis wilt tentoonstellen, ga dan voor een boom met een natuurlijke vorm. Als u de boom buiten wilt zetten, kunt u kiezen voor een meer feestelijke en versierde boom. – Boomhoogte – De beste hoogte voor een kerstboom is tussen de 8 en 10 meter hoog. U kunt de takken dan op de gewenste lengte snoeien. – Materiaal – U kunt ook het soort materiaal kiezen waarvan uw boom is gemaakt. De meest populaire opties zijn PVC en PE, maar u kunt ook kiezen voor PEBD.

De 10 beste kunstkerstbomen van 2022.

Nu we het hebben gehad over de verschillende soorten kunstbomen en je een idee hebben gegeven over waar je op moet letten, laten we eens kijken naar de beste kunstkerstbomen die je op de markt kunt vinden. Dit zijn de top 10 beste kunstkerstbomen van 2022.

– De Good Tidings Kerstboom. Dit is een PE-boom die 9 voet hoog is en wordt geleverd met een stevige metalen standaard die het gemakkelijk maakt om op te zetten en neer te halen. Hij is ook licht van gewicht en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De Good Tidings kerstboom is gemakkelijk op te bergen en heeft een natuurlijke vorm met traditionele dennennaalden en stevige takken.

– De Best Choice Products Christmas Tree. Dit is een kunstboom die is 8 meter hoog en wordt geleverd met een draaibare standaard die het gemakkelijk maakt om de boom weer te geven in verschillende kamers van uw huis. De Best Choice Products kerstboom is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met heldere en kleurrijke LED-lampjes die hem er feestelijk uit laten zien.

Soorten bomen

– De Balsam Fir kerstboom. Dit is een PE boom die 8 meter hoog is en geschikt is voor gebruik binnenshuis. De Balsam Fir kerstboom heeft een natuurlijke vorm en wordt geleverd met dennennaalden en stevige takken. Hij is ook licht en gemakkelijk op te zetten en af te breken.

– De Holiday Time Christmas Tree. Dit is een PEBD-boom die 8 voet hoog is en wordt geleverd met een roterende standaard. De Holiday Time kerstboom heeft een natuurlijke vorm, realistische naalden en heldere LED-lampjes. Hij is gemakkelijk op te zetten, licht van gewicht en geschikt voor gebruik binnenshuis.

– De Holiday Traditions Christmas Tree. Dit is een kunstboom die 10 meter hoog is en gemakkelijk op te zetten en af te breken is. De Holiday Traditions-kerstboom heeft een natuurlijke vorm en een PE-stam, en hij is geschikt voor gebruik binnenshuis.

– De Vickerman Balsam Fir kerstboom. Dit is een PE boom die 10 meter hoog is en gemakkelijk op te zetten en af te breken is. De Vickerman Balsem Fir kerstboom heeft een natuurlijke vorm met realistische PE naalden en stevige takken. Hij is ook licht van gewicht en geschikt voor gebruik binnenshuis.

– De Holiday Time Kurt Kerstboom. Dit is een kunstboom die 9 voet hoog is en wordt geleverd met een roterende standaard. De Holiday Time Kurt kerstboom heeft een natuurlijke vorm met dennennaalden en stevige takken. Hij is ook licht van gewicht en geschikt voor gebruik binnenshuis.

– De Pottery Barn Kids Blue Spruce Kerstboom. Dit is een kunstboom die 10 meter hoog is en wordt geleverd met een stevige metalen standaard. De Pottery Barn Kids Blue Spruce kerstboom heeft een natuurlijke vorm met PE naalden en dikke stevige takken. Hij is ook licht van gewicht en geschikt voor gebruik binnenshuis.

7 tips om uw kunstmatig versierde boom er echt uit te laten zien.

De beste kunstkerstboom kan maar zo veel doen als het gaat om het nabootsen van een echte boom. Hoewel deze bomen handig zijn en geen verzorging nodig hebben, kunnen ze er nep uitzien als ze niet goed versierd zijn. Hier zijn enkele tips om uw kunstkerstboom er echt en feestelijk uit te laten zien.

– Gebruik natuurlijk geurende boomsprays – deze sprays hebben dennen- en citrusgeuren die uw nepkerstboom als een echte zullen laten ruiken. U kunt ook geurkaarsen of sprays met een hout- of kaneelgeur gebruiken om uw nepkerstboom echt te laten ruiken. Voeg realistisch ogende ornamenten toe. De beste manier om uw kunstkerstboom er echt uit te laten zien is door ornamenten toe te voegen die er echt uitzien. Vermijd het gebruik van te veel blitse ornamenten en ga voor ornamenten met een meer natuurlijke uitstraling. – Gebruik kransen en guirlandes met echte geuren. Kies voor natuurlijke geuren en vermijd overheersende geuren zoals vanille en kaneel.