De badkamer vernieuwen met de mooiste wandtegels

Een badkamer die al vele jaren meegegaan is kan er op den duur zo verwaarloost uitzien dat het niet eens meer prettig is om erin te douchen. Als uw badkamer deze staat heeft bereikt wordt het tijd voor het volledig vernieuwen van uw badkamer. De badkamer volledig vernieuwen houdt o.a. in dat alle wandtegels vervangen worden, de kranen, wasbak en badkuip worden vervangen en alle badkamermeubelen worden vervangen met nieuwe. In principe gaat u dan voor een totaal nieuwe badkamer. Het kost wat, maar dan zult u ook weer kunnen genieten van het baden en douchen. Een badkamer opnieuw inrichten kost veel werk en daarom brengen we hier een aantal belangrijke zaken onder uw aandacht.

De vloer- en wandtegels vernieuwen

Oude tegels kunnen vergelen en er verwaarloost uitzien. Als dat ook bij u het geval is wordt het tijd dat alle tegels eruit worden gehaald om plaats te maken voor mooie nieuwe wandtegels voor uw badkamer. Het beste is om de oude witte tegels te vervangen met keramische tegels of natuursteen vloertegels. Vooral natuursteen is erg mooi en zal er veel langer mooi uitzien. Bovendien ziet natuursteen er luxe uit en geeft het een een mooie uitstraling.

Kranen vervangen

Door uw kranen te vervangen geeft u een nieuwe stijl aan uw badkamer. Het is en belangrijk element in uw badkamer die veel gebruikt wordt. Het is daarom verstandig om niet alleen naar de stijl te kijken, maar ook naar de degelijkheid.

Nieuwe badkamermeubelen

Als laatste is het verstandig om te kijken naar een nieuwe wasbak, spiegel, badkuip en douche. Dit zit uiteraard de onmisbare elementen in uw badkamer en horen bij elkaar te passen. Vaak is het mogelijk om een badkuip te kiezen waarbij u de gekozen vloertegels door kan trekken over de buitenkant van de badkuip. Door de badkuip met de tegels te bekleden ziet het er netjes uit en zal het een onderdeel worden van uw badkamer.