Comfortabele zitzakken in verschillende formaten

Stel dat je net verhuisd bent en je hebt een lekker ruim gazon met gras in de tuin. Waar je graag nog een paar leuke accessoires in of op wilt plaatsen. Maar daarnaast ook een paar mogelijkheden om te kunnen zitten of relaxen op comfortabele zitzakken. Dan zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden! Wil je bijvoorbeeld lekker hangen en liggen, dan kun je heel goed een hangmat in je tuin zetten! Maar, zo’n hangmat hangt vaak aan een standaard, die je gras of gazon vaak wat minder leuk vindt. Als je deze een dag (of vaak langer) laat staan op dezelfde plek, creëer je bruine of gele plekken in je gazon. Waardoor deze langzaam je mooie gazonnetje veranderen in een lelijk geel/ bruin stuk gras. En dat wil je natuurlijk niet!

Comfortabele zitzakken, handig voor op het gras!

Een enorm groot voordeel van een zitzak, is dat ze de druk op je gras of gazon verdelen. Dus wanneer je hier lekker in gaat zitten wordt de druk op je gras verdeeld over het gehele stuk van de zitzak wat op de grond ligt. Dus je creëert op deze manier geen kleine stukjes kapot gras. En daarnaast wordt het gras door de drukverdeling niet geel of bruin omdat ze hier wel tegen kan.

Uiteraard kan je de zitzak s’avonds weer naar binnen leggen of het is mogelijk deze buiten te laten. De zitzakken zijn namelijk voorzien van een stukje pvc coating, waardoor ze water en vuil afstotend zijn en je dus geen last hebt van vocht op of in de zitzak. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je de zitzakken even moet schoonmaken voor je hier weer op kan gaan zitten, stel dat het geregend heeft is het wel prettig om even zeker te zijn van een schone zitzak. Allemaal voordelen en het staat supergezellig!