Chelsea kussens van Riverdale voor een moderne inrichting

Chelsea kussens
De gezellige tijd van binnen in huis verblijven komt er weer aan. Kaarsjes, wat nieuwe accessoires en een verfje zo links en rechts kunnen je interieur weer in een sfeervol winterhuis doen veranderen. Kussens op de bank geven een warme uitstraling. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, combineren met Chelsea kussens van Riverdale geven je inrichting weer een frisse boost.

De kleuren van de Chelsea kussens

Chelsea kussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Met elke kussen kleur kun je wel een mooie combinatie maken met de rest van je woonstijl.

Moderne inrichting

Heb je een modern interieur dan zal er veel wit en grijs aanwezig zijn. Riverdale Chelsea kussens zijn heel toepasbaar in een strakke, stijlvolle inrichting. De kleuren

  • Licht­blauw
  • Licht­grijs
  • En blauw

Deze kleuren zijn allemaal prima te combineren met het vaak wit en grijs in het hedendaagse, moderne interieur.

Royal Nomads

De Chelsea kussens zijn een onderdeel van de serie Royal Nomads. Kortom, alles kan in deze serie gecombineerd worden. Luxe en stoere items kunnen worden afgewisseld en zorgen voor een spannende combinatie. De kleuren van de Chelsea kussens kunnen onderling heel goed samengaan. Het bruine kussen bijvoorbeeld is verkrijgbaar in de maten 45 x 45 cm. Maar ook de wat forsere maat 70 x 50 cm. zijn in de serie Chelsea kussens verkrijgbaar. Deze kussens kun je weer combineren met de geraffineerde natuurtinten die dit najaar actueel zijn.

Materiaal Chelsea kussen

De sfeervolle kussens zijn vervaardigt van polyester. Evenals het materiaal, het is sterk en blijft lang mooi. Ze zullen na elke wasbeurt zijn mooie diepe kleuren blijven behouden. De losse hoezen kunnen van de kussens worden afgeritst en in de wasmachine worden gereinigd. Met Riverdale Chelsea kussens geef je het interieur weer een heel andere uitstraling. De kleuren doen aan het najaarspallet denken en geven je een warm en sfeervol gevoel wat je de rest van het jaar kunt vasthouden.