Bereid je voor met extra accu gereedschap

Accu gereedschap
Wanneer je gereedschap gebruikt, heb je de keuze uit elektisch gereedschap en accu gereedschap. Het voordeel van elektrisch gereedschap is dat dit vaak krachtigere apparaten zijn. Accu gereedschap heeft het grote voordeel dat je geen last hebt van een snoer. Je hebt veel bewegingsvrijheid en kan in elke ruimte aan de gang met klussen.

Echter heeft dit voordeel zijn nadeel. De accu heeft een bepaalde gebruiksduur. Na verloop van tijd zal deze ook leegraken. Ben je net hard aan het werk, en dan kun je niet verder. Om te voorkomen dat je kluswerkzaamheden stil komen te liggen, kan je extra accu’s aanschaffen, zoals een Makita accu of een Bosch accu. Zo kan de ene accu gebruikt worden en de andere accu opladen.

Koop een extra accu gereedschap in

Naast het aanschaffen van extra accu’s kan je ook kiezen voor extra gereedschap. Zo kan je afwisselen tussen de boormachines. Bijkomend voordeel is dat je een andere soort boormachine kan aanschaffen. Nadeel aan deze optie is dat het duurder is dan gewoon extra accu’s kopen. Het kiezen voor een extra variant gereedschap is dan met name zinvol als je toch al een tweede variant wilde, bijvoorbeeld om de verschillen te testen, of omdat variant 1 net voor andere werkzaamheden geschikt zijn.

Koop gereedschap in met een snoer

Wil je niet alleen afhankelijk zijn van boormachines die werken op accu’s? Dan kan je ook ervoor kiezen om een extra boormachine met snoer aan te schaffen. Zo kun je toch aan de slag, mocht je accu leeg zijn. Je moet dan natuurlijk wel ervan verzekerd zijn dat je werkplek beschikt over stroom en dat je makkelijk bij deze stopcontacten kunt komen.

Accu’s kopen?

Wil je extra accu’s aanschaffen? Kijk dan op https://www.gereedschapcentrum.nl/ voor de beste accu’s. Hier vind je accu’s van diverse merken voor de scherpste prijzen. Zo weet je dat je nooit meer zonder komt te zitten.