Bedden voor lange mensen

Als je bovengemiddeld lang bent, dan ken je ongetwijfeld de problematiek van het zoeken naar een goed bed. De meeste bedden beschikken namelijk over een standaard formaat die voldoet voor de meeste mensen, behalve voor jou. Je bent daarom op zoek naar een bed die voldoet aan jouw fysieke kenmerken. Het volgende probleem is dan echter dat de prijzen absurd hoog liggen. En dan nog niet eens over het matras gesproken. Gelukkig bestaat er een oplossing in de vorm van het handmatig produceren van bedden. Dus vooral voor lange mensen een praktische oplossing,

Het probleem van standaard afmetingen

Doorgaans heeft een bed een afmeting die tot vaak tot 210 of 220 oploopt. Voor de meeste mensen is dit prima, behalve voor jou. Vele zoektochten hebben niets opgeleverd of waren simpelweg te duur. Het zou daarom praktisch zijn als er een op maat oplossing kan worden geboden welke ook nog eens betaalbaar is. Boxspringfabriek produceert alles met de hand in eigen fabriek. Hierdoor wordt het zowel haalbaar als betaalbaar. Lees snel meer.

De rol van matrassen

Net zo belangrijk als het bed zelf is het matras. Ook matrassen beschikken over een standaard formaat. Het probleem bij matrassen is echter niet alleen de lengte, maar ook de samenstelling. Als je langer bent dan ben je waarschijnlijk ook zwaarder. Een matras werkt niet alleen in de lengte, maar moet ook inspelen op jouw lichamelijke kenmerken en voorkeur. Sommige mensen houden namelijk van een zwaar en hard matras terwijl de anderen dit als onprettig ervaren. Bovendien is het van cruciaal belang om vanwege je bovengemiddelde lengte te gaan voor een matras met een lange gebruiksduur. Met een eenmalige investering wil je namelijk jaren zorgeloos vooruit kunnen.

Word dit niet te duur?

Boxspringfabriek voert het gehele traject zelf en handmatig uit. Volledig in eigen fabriek, van A tot Z. Dit betekent dat vanwege de eigen productie de kosten relatief laag kunnen worden gehouden. Hierdoor heb je zowel het door jou gewenste bed als matras. En dit tegen een betaalbaar tarief. We kennen ons eigen product als geen ander. Met de bijbehorende dienstverlening heb je dus ook gelijk met de bron te maken.
» Wil je snel meer weten over alle opties? De deskundige boxspring bouwers van Boxspringfabriek helpt je graag verder met jouw op maat oplossing. Nu kan ook jij genieten van een prettige nachtrust.