Voordelen van online gitaarles

Gitaarlessen online volgen? Ja, sinds een paar jaar verkiezen gitaristen een online gitaarcursus boven de traditionele manier (bv. muziekschool) van gitaar leren spelen . Nu zult u vast en zeker wel denken, wat heeft een online gitaarles mij te bieden? Het antwoord hierop wordt in dit artikel gegeven. Er zijn namelijk een aantal voordelen, waarbij u misschien nog niet heeft stil gestaan. Deze voordelen zijn voor menig gitarist doorslaggevend om meteen te beginnen met het volgen van online gitaarlessen.

1. Online gitaarlessen kun je overal volgen

Gitaarlessen bij een muziekschool zijn in bijna alle gevallen op een standaard locatie. De lessen van een privé gitaarleraar zijn al een stukje flexibeler en gaan vaak van huis tot huis, mits dit in een bepaalde regio is waarin ze werken. Nu komt het! Online gitaarlessen kunnen overal worden gebruikt. Het is namelijk een cursus die voor 100% online is. Natuurlijk moet je wel in het bezit zijn van de volgende middelen:

  • internet
  • gitaar
  • mobile device (Laptop, tablet of mobiel)
  • doorzettingsvermogen

Natuurlijk spreken deze dingen voor zich. Toch is het voor de meeste gitaristen èèn van de voordelen om meteen een online gitaarcursus te kopen.

2. Gitaarlessen online zijn goedkoper

Online gitaarlessen zijn dan ook nog eens goedkoper dan een muziekschool of privé leraar. Waar een muziekschool al snel duizenden euro’s per jaar kost is deze online gitaarcursus nu verkrijgbaar voor een klein bedrag van vijftig a zestig euro. Niet tevreden? Geen probleem, opzeggen binnen de eerste 15 dagen is kosteloos.  Ook is het een idee om de cursus in termijnen te doen hierbij kunt u iedere maand opzeggen.

3. Extra`s van online gitaarles

Wanneer je online gitaarles volgt betekent dit wel minder begeleiding. Toch hebben ze veel te bieden. De cursus bestaat namelijk uit een uitgebreid e-book en online account. Het e-book staat vol met uitleg, tips, plaatjes, filmpjes, bewegende animaties en muziekfragmenten. Ook kunt u altijd nog contact opnemen via de mail met de gitaarleraar. Deze zal al uw vragen beantwoorden.