Hoe vang je grote snoeken?

Elke visser met een grote liefde voor snoek wil natuurlijk weten hoe je zelf een grote snoek kunt vangen. Iedereen kent het gevoel dat veel andere mensen in hun omgeving zien dat andere snoekers wel grote vissen vangen, zelf raak je dan vaak gefrustreerd maar door een aantal simpele tips kan je al snel veel meer snoek vangen. Als je eenmaal meer vis vangt merk je ook al zeer snel dat het vissen nog leuker gaat worden dan het al was. Een aantal belangrijke punten waar je goed rekening mee dient te houden zijn bijvoorbeeld:

  • Het soort kunstaas dat je gebruikt tijdens het vissen. Snoeken blijft snoeken en dat betekent dat je vooral veel moeten lopen en ok veel moet proberen wat betreft het kunstaas. Wel is het verstandig om wel met een vast programma te beginnen. Wanneer het donker weer is, is het juist beter om een fel stuk kunstaas te pakken, wanneer het erg helder is kan je beter een wat donker stuk kunstaas gebruiken.
  • Koop goed materiaal: bespaar niet teveel geld op het materiaal, je kunt namelijk erg veel vis verspillen doordat je het materiaal voor het snoeken niet goed voor elkaar hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een verkeerde hengel koopt kan je de aanbeten veel minder goed voelen waardoor je niet op tijd aanslaat en dit kan veel misslagen opleveren en dat is natuurlijk iets wat geen enkele snoekvisser wil.

 

Testen van kunstaas

Op de website zal veel worden getest met verschillende soorten kunstaas. Iedereen vindt het natuurlijk interessant hoe goed verschillende soorten kunstaas presteren op het vissen van snoek. De verslagen van het geteste kunstaas zullen op de website verschijnen middels blog en daarnaast ook video’s.

 

Meer weten over snoeken?

Heb je interesse in het vissen op snoek en wil je meer informatie en tips om zelf grote snoeken te vangen? Neem dan eens een kijkje op Snoekhoek.com