Wat voor vakantie wordt het voor jou?

Elk jaar gaan we met z’n allen weer op vakantie. Gezinnen trekken naar het Gardameer, naar Parijs, naar andere Europese highlights of naar het strand. We doen dat om stoom af te blazen en nieuwe indrukken op te doen. Vakantie is altijd fijn. We gaan even een aantal vakantiemogelijkheden bespreken. Laat je inspireren!

Recreatiewoning in Nederland

Hoe vet zou het zijn om een eigen recreatiewoning te hebben? Deze eenmalige investering zal zich terugbetalen in weekendjes in je eigen recreatiewoning. Vanuit je recreatiewoning kun je eigen land verkennen en genieten van het natuurgebied. Een leuke bijkomstigheid is dat je de recreatiewoning kunt verhuren of uitlenen aan vrienden/familie. Bij Wernsen Chaletbouw is er een ruime keus in recreatiewoningen. Ook vind je er chalet modellen en tiny houses.

Vakantie naar Frankrijk met de auto

Een huisje in Frankrijk in de Bourgogne. Een centraal gelegen punt. Een dagje Parijs vanuit de Bourgogne is goed te doen qua reisafstand! De kinderen zullen het geweldig vinden. Leer een andere cultuur kennen, ga naar disneyland Parijs en beklim de eiffeltoren. Iets wat je gedaan moet hebben. Nadeel aan deze vakantie is de reistijd, zeker wanneer je kleine kinderen hebt. Misschien verstandig om het wat dichterbij te zoeken!

Vakantie naar Turkije met het vliegtuig

Lekker op all inclusive vakantie naar Turkije. Onbezorgd de hele dag kunnen eten en drinken. Daarnaast kun je gebruik maken van de fitnessruimte en heb je keus uit verschillende hammam sessies. Leuk voor wanneer je jong bent en met vrienden een relaxte vakantie wilt beleven. Je hebt dan vaak nog weinig vaste lasten en zo’n vakantie kan dan makkelijk uit. Leef als een koning op een all inclusive vakantie! Zeker een aanrader om eens te doen. Wel kan elke dag in hetzelfde restaurant gaan vervelen. Ook kan het luxeleventje je weerhouden van sightseeing in de buurt.

Kamperen in Oostenrijk

Wanneer je van kamperen houdt, ga dan ergens kamperen waar de natuur oogstrelend is. Zoek een mooi natuurgebied uit en je komt helemaal tot rust. Mijn advies is om naar een camping te gaan waar weinig Nederlanders zijn. Vaak zijn deze campings wat rustiger. Nederlanders heb je het hele jaar al om je heen.