Space scooter step voor stoere kinderen!

Space scooter step
Deze hippe steps zie je tegenwoordig steeds vaker opduiken op de fietspaden of stoepen. De space scooter step is behoorlijk populair aan het worden. En als je ze ziet snap je direct waarom. Ze hebben een bijzonder aandrijvingssysteem, dat sterk verschilt van dat van een gewone standaard step. Ze bewegen zich namelijk voort wanneer je met je voeten om en om omhoog en naar beneden beweegt terwijl je op het platform staat. Door deze beweging hebben veel mensen die op een space scooter rijden, het gevoel dat ze in de ruimte lopen. Dit heeft er toe geleidt dat de step space scooter werd genoemd.

Verschil met gewone steps

Zoals eerder genoemd, kun je een space scooter zwart vergelijken met een gewone step. De overeenkomsten zijn dat je bij allebei een stuur voorop hebt. Tevens heb je een soort platform waar je je voeten op zet. Bovendien kunnen beide worden voortbewogen door je af te zetten met je voet op de grond. Het grote verschil is echter dat een space scooter nog een extra manier van aandrijven heeft, namelijk door de beweging van je voeten op en neer. Hierdoor draait een ketting het wiel aan en zo rijdt de space scooter vooruit. Een ander belangrijk verschil is uiteraard het uiterlijk. Een space scooter step ziet er hip en bijna futuristisch uit.

Mag iedereen een space scooter step besturen?

Space scooters worden voornamelijk gebruikt door kinderen en jongeren. Dit betekent niet dat ze voor volwassenen ongeschikt zijn. Het stuur van de space scooter kun je namelijk omhoog en naar beneden bijstellen, dus hoe lang je ook bent, je kunt altijd bij het stuur. Voor de hele kleine kinderen, vanaf ongeveer 4 jaar oud, bestaat de Junior space scooter. Deze heeft een kleiner platform voor de voeten en heeft een lager en kleiner stuur. Er is dus voor iedereen vanaf 4 jaar oud een geschikte space scooter step. Zelfs Lionel Messi rijdt al op een space scooter rond.

Space scooter step bestellen

Als je ook graag een space scooter wilt hebben, kun je deze goed bestellen op fun artikelen winkel. Op deze websites kun je kiezen uit verschillende kleuren. Bovendien heeft de webshop zowel de standaard space scooter als de junior space scooter step in het assortiment. Ook de junior bestaat in verschillende kleuren. Een mooie en stijlvolle maar toch stoere space scooter is de zwarte space scooter. Deze straalt stijl en klasse uit, vanwege de mooie zwarte lak. Voor zowel jongens als meisjes is dit een zeer geschikte variant.