Op een originele manier iets vieren?

Wil jij een origineel feest geven? Wil je eens een keer wat anders doen dan normaal? In dit artikel ga ik in op verschillende soorten feestjes om je verjaardag te vieren. Natuurlijk kan je ook een andere gelegenheid op een leuke en originele manier vieren! Haal inspiratie uit dit artikel en geef een knallend feest!

Dagje of weekendje weg

Met je beste vrienden een dagje weg! Plan je dag vol met activiteiten of juist niet te veel. Het is belangrijk dat je wel een beetje speling in je dag houdt. Een avondje stappen mag natuurlijk niet ontbreken. Het leuke van een dagje weg is dat je alleen met je beste vrienden en/of familieleden er even tussenuit bent. Bepaal van te voren wat voor eigen kosten is en wat jij betaald voor iedereen.

Partytent feest

Die kringfeestjes in Nederland, daar zit niemand meer op te wachten. Af en toe ontkom je er niet aan, want je kan niet elk jaar een origineel feestje geven. Een jubileumjaar moet natuurlijk wel een beetje extra gevierd worden. Een partytent feest is zeker niet alleen mogelijk in de lente of zomer. ‘S winters kan het juist heel sfeervol zijn! Zo kun je vuurkorven plaatsen en heaters om warm te blijven!

Feest op locatie

Geef je liever alles uit handen? Maak je liever niet de boel smerig thuis? En wil je wel eens een keer dik uitpakken naar aanleiding van je 50e verjaardag? Dan zou ik een feestlocatie in Ermelo huren. Je kan prima vertoeven op deze feestlocatie. Je kunt daar terecht voor bruiloften, zakelijke meetings en (verjaardag)feestjes. De mogelijkheden zijn zijn eindeloos.

Festival

Nader je het einde van je 10’er jaren of zit je in twenties? Het is dan een leuk idee om met je beste vrienden een festival te pakken! Beleef een onvergetelijk weekend met je favoriete muziek. Met een beetje geluk betalen je vrienden je kaartje als verjaardagscadeau.

Beachparty

Tegenwoordig worden beachparty’s steeds populairder. Steeds meer mensen houden hun bruiloft op het strand. In combinatie met een feestje op het strand zou je een boottocht met drankjes en hapjes kunnen doen. Een boottocht door de grachten van Amsterdam is natuurlijk ook nog een idee.