Op pad tijdens de vakantie met Birkenstock

Birkenstock sandalen
Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om op vakantie te luieren, zijn er ook zij die graag actief zijn en ook op vakantie fit willen blijven. Er is geen betere manier om dat te doen dan met functionele, prachtige Birkenstock sandalen die je op elk moment kan gebruiken.

De combinatie van modieus én handig is bij een zomerschoen al even belangrijk als bij de rest van je outfit en daar zorgen Birkenstock sandalen dan ook voor. De sandalen die tot het aanbod behoren zijn zowel eenvoudig te dragen als stijlvol. Dankzij de talloze mogelijkheden qua kleur en ontwerp. Van clean tot bohemian, het merk biedt vakantiesandalen voor elke mogelijke stijl.

Het unieke voetbed van Birkenstock sandalen

Typerend aan het merk is het unieke voetbed dat bij de zomersandalen zorgt voor heel wat meer wandelcomfort. Hierdoor zijn de schoenen uiterst geschikt om urenlang mee te wandelen zonder last te hebben je je voeten of knieën. Daarbij zijn alle sandalen met dit voetbed verkrijgbaar in verscheidene kleuren en stijlen. De ideale eyecatcher dus voor op reis en de perfecte sandalen om lang mee te kunnen wandelen.

Sandalen voor dames en heren, van Birkenstock

Zowel de damescollectie van Birkenstock sandalen – met uniek kleuren en modellen voor elke stijl – als het aanbod aan mannensandalen. -Gekenmerkt door iets stoerdere prints en kleuren – is erg uitgebreid. Elke Birkenstock schoen onderscheidt zich van andere merken. Vooral door de typerende hielband die meer stevigheid verleent aan de voet en de achillespees.

Hierdoor zijn deze sandalen geschikt voor het maken van lange wandelingen. De aanwezigheid van een anatomisch voetbed draagt daar alleen maar aan bij. Ook het diepe hielbed, de unieke teengrip en de ui suède vervaardigde zachte toplaag. Die daarbij ook vocht optimaal absorbeert maken deze sandalen de moeite waard voor iedereen die houdt van lange, comfortabele vakantiewandelingen.