Het leukste rijdende speelgoed voor je kinderen

Er is tegenwoordig zoveel speelgoed op de markt. Hierdoor is het lastig om soms te weten welk speelgoed geschikt is voor jouw kind. Is jouw kind energiek en zit hij/zij niet graag stil? Dan is rijdend speelgoed perfect. Rijdend speelgoed is geschikt voor binnen én buiten. En laat buitenspelen nu heel gezond zijn. Laat je inspireren door deze blog en kies ook voor rijdend speelgoed. Je kind zal jou eeuwig dankbaar zijn.

Loopfietsen

Loopfietsen. Wie kent ze niet? Iedereen is er wel mee opgegroeid. Dit rijdende speelgoed is nog steeds mateloos populair. Dit speelgoed is namelijk al vanaf jongs af aan te gebruiken. Kinderen leren hun evenwicht te bewaren. En dat op hun eigen tempo! De voetjes blijven dichtbij de grond. Hierdoor zal jouw kind meer zelfvertrouwen krijgen en wordt de stap naar een kinderfiets zonder zijwieltjes kleiner. Bovendien kun je jouw kind gemakkelijk meenemen naar de winkels. Wel zo handig toch?

Animal Riding

Kinderen hebben een beeldige fantasie. Wat is het dan leuk om ze laten spelen met ‘’animals’’. Dit zijn dieren die ‘’echt’’ kunnen lopen. Door middel van bewegingen kom je vooruit. Zonder benzine of batterijen. Heel goed dus voor de motoriek van je kind. Je kind krijgt daarnaast voldoende beweging, maar op een speelse manier. Kan jouw kind de leeuw temmen? Of gaat jouw kind in galop door de tuin?

Traptractoren

Lijkt het je leuk om jouw kind te zien in veranderen in een echte kleine boer(in)? Dan is een traptractor echt iets voor jou. Door de trappers kan jouw kind zich zelfstandig voortbewegen. Is jouw kind nog maar 2 jaar? Geen probleem. Traptractoren zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 10 jaar. Zo kunnen jouw kinderen heel veel jaren plezier hebben van de traptractoren.

Bij Recreatiespeelgoed vind je een groot assortiment rijdend speelgoed voor jouw kinderen.