De leukste groepsuitjes in Amersfoort

Jij bent de aangewezen persoon om een groepsuitje te organiseren in Amersfoort. Je wilt dat iedereen dat iedereen een geweldige dag beleefd. Helaas valt het niet altijd mee om een origineel uitje te vinden, die ook nog eens iedereen leuk vindt. Daarom speciaal voor jou een blog met de leukste uitjes om te doen in Amersfoort. Van ontspannend, sportief tot zeer actief.

E-chopper rijden

Is iedereen in het bezit van een geldig scooter- of autorijbewijs? Dan is E-Chopper rijden door de binnenstad van Amersfoort een echte aanrader. Samen ga je Amersfoort ontdekken, terwijl je de grootste lol hebt. Deze stoere elektrische scooters zorgen voor een stoere look. het voordeel is dat je overal eventjes kunt stoppen voor een hapje en een drankje zónder dat je een helm hoeft op te doen. Laat je haren wapperen door de wind en geniet samen van de prachtige stad Amersfoort.

Tuk Tuk en sloep challenge

Houden jullie ervan om lekker ontspannen te varen? Dan is dit groepsuitje echt wat voor jullie. In een sloep vaar je comfortabel door Amersfoort en af en toe beantwoord je vragen voor het team. Want het is natuurlijk net zo leuk om een strijd aan te gaan met z’n allen. Na het varen staat er een Tuk Tuk voor je klaar mét een chauffeur. Een leuke enerverende dag gegarandeerd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Step Challenge

Op zoek naar een sportiever uitje? Ga in teams de strijd met elkaar aan door vragen te beantwoorden. Step sportief door de oude binnenstad en zorg ervoor dat jullie team ervandoor gaat met de winst.

Walking Challenge

Willen jullie een leuk uitje, maar liever niet veel geld kwijt? Ook dan geven wij jou een tip. Je legt een leuke puzzeltocht af door het 750 jaar oude Amersfoort. Maar er is ook tijd om samen te genieten van de mooiste plekjes van deze stad. En na die tijd staat er voor de winnaars een blinkende beker te wachten.

Deze leuke groepsuitjes zijn te boeken bij Fun Event. Liever een ander groepsuitje? In Amersfoort zitten verschillende aanbieders die jou kunnen helpen met het organiseren van een groepsuitje!