Hoverboards Mini Segway; dé trend van Nu

Hoverboards Mini Segway
Het is een bijzonder jaar geweest wat betreft innovatie. Veel revolutionaire uitvindingen zoals de hoverboards (of mini-segway) bevinden zich nu op de markt. Zoals het erna uitziet zal ook dit product een ware hype worden. Niet alleen onder de volwassen doelgroep, gezien de (relatief) goedkope prijzen kan het product ook gekocht worden voor de jongeren. Met name voor feestdagen blijkt het een zeer populair product te zijn.

Hoverboards

Maar wat is er nou zo speciaal aan deze mini-segway? De grotere variant werd al veel gebruikt door toeristen, ambtenaren of werknemers in een bedrijf, maar dit product is anders. De rede dat de hoverboard zo populair is, komt doordat de prijs van een aantal duizenden naar enkele honderden euro’s is gezakt. Het product is daarnaast ook portable, wat aangeeft dat je ‘m makkelijk kan meenemen. Er zijn zelfs speciale tassen om het product nog makkelijker naar werk, feestjes, of andere events te vervoeren. Ook ziet het product er veel beter uit dan zijn voorganger. Het is klein, minder lomp en heeft geen hendel om je vast te houden. Deze redenen maken het daarom voor meerdere doelgroepen aantrekkelijk.

Hoe bestuur je een hoverboard? Alhoewel het erg ingewikkeld uitziet, wordt het apparaat door zowel jong als oud gebruikt. Het oefenproces duurt gemiddeld twintig tot zestig minuten. Om het leerproces te versnellen kunt u als volgt deze handelingen uitvoeren; Zet uw voeten een voor een op de rubbere pressure pads, zorg voor een egale ondergrond en een houvast in de buurt. Denk hierbij een een stevig object of de wand van uw huis. Probeer in beginsel nog niet te rijden maar vooral in balans te zijn. Vervolgens, beweegt u langzaam voor en achterwaarts. Als dit lukt dient u voorzichtig hellingproeven uit te voeren. U zult zien dat het leerproces op deze manier versnelt wordt!

Mini Segway

Er zijn een aantal adviezen te geven alvorens u het product gaat gebruiken. Zo is het maximale gewicht meestal rond de 100kg, en is het verstandig om de mini-segway niet in slechte weersomstandigheden gebruikt te worden. Hierdoor kan er vocht in het apparaat komen waardoor kortsluiting kan optreden.

Bij de aankoop van dit product moet u wel goed opletten. Zoals al eerder in het nieuws is aangegeven, wordt het product veel aangeboden door onbetrouwbare fabrikanten uit Asia. Meerdere kopers hebben problemen gehad met oververhitte accu’s of kabels waardoor het product binnen no-time kapotging. Daarnaast kan het ook zeer gevaarlijke situaties veroorzaken, zoals accu’s die ontploffen. Daarom is het belangrijk om via een betrouwbaar kanaal uw aankoop te doen zodat u zeker bent van de kwaliteit en u uw veiligheid waarborgt.

Wat kost een hoverboard? Meestal betaal je minimaal 250 tot 300 euro voor een hoverboard, en de duurste zijn zelfs 799 euro (Oxboard). Meer informatie hierover kun je vinden op de website Hoverboard goedkoop.