Fietsen in de Vogezen, genieten voor iedere fietsliefhebber

Fietsen in de Vogezen
Fietsen in de Vogezen? De Vogezen zijn voor elke fietsliefhebber een plek om ooit geweest te zijn. In de Vogezen zijn een prachtige bergketen in oost Frankrijk. De bergen in de Vogezen zijn van middelhoog formaat. De bergen in de Vogezen zijn dus niet ongekend hoog en stijl, maar bieden een leuke uitdaging voor de beginnende en meer geoefende fietsers.

Fietsen in de Vogezen, de ideale plek voor alle fietsers

Het hoogteverschil is minimaal, daarom is het voor recreanten de ideale plek om prachtige stukken te fietsen. De Vogezen zij als het ware op te delen in twee delen: de hoge Vogezen en de lage Vogezen. Fietsen Vogezen is het lekkerst in de lage Vogezen. Hier vindt u prachtige weilanden, beekjes, bossen en rivieren. In de Vogezen zijn groene fietspaden te vinden, de zogenaamde Voies Vertes. De Voises Vertes zijn fietsroutes die speciaal gemaakt zijn voor de recreatieve fietser, mooie plekken en een minimaal hoogteverschil.

De hoge Vogezen zijn iets steiler en bieden iets meer uitdaging aan de fietsers. Recreatieve fietsers kunnen ook hier hun hart ophalen maar sommige klimmetjes zullen een flinke kluif vormen. De routes voor fietsen in de Vogezen zijn in de hoge Vogezen minsten zo mooi als in de lage Vogezen. Prachtige wegen, wijnheuvels, bossen, weilanden en beekjes, alles is te zien in de Vogezen.

Heerlijk overnachten in de Vogezen

Na een dag fietsen in de Vogezen bent u moe en wilt u even lekker tot rust komen. Dat snappen ze bij B&B Les Quatre Saisons (LQS) als geen ander. Deze rustieke overnachtingsplek is de ideale plek om terug te keren na een dag fietsen. Een heerlijke, verse maaltijd van biologisch groente en fruit staat u op te wachten. Of neemt u toch eerst liever een duik in het zwembad om weer helemaal op de juiste temperatuur te komen? Bij LQS vindt u alles om uw fietsvakantie te laten slagen, lekkere bedden, vriendelijke mensen, lekker eten, een zwembad, WiFi, bibliotheek, fietsroutes- en kaarten, alles om uw verblijf aangenaam en onvergetelijk te maken! Neem snel contact op met LQS om te kijken of er nog een kamer beschikbaar is.