De sneaker trends van nu op een presenteerblaadje

Jij bent vast op zoek naar sandalen, sneakers, pumps of nette schoenen. Jij weet natuurlijk zelf het beste welke schoenen bij jou passen. Daar heb je mij niet voor nodig. Wel heb ik de grootste schoenentrends van dit moment op een rijtje gezet. Na het lezen van deze blog krijg je waarschijnlijk spontaan zin om schoenen te kopen! Genoeg inspiratie zal je in ieder geval wel krijgen.Kan je niet wachten met het uitzoeken van nieuwe schoenen? Klik hier om naar de website van Panterhuis te gaan.

Stick to the classics

Met een klassieker zul je komende zomer niet snel uit de toon vallen. Een Adidas superstar of Nike Air Max doet het altijd goed. Zo weet je zeker dat je niet voor gek loopt op het ‘Geslaagd’ feestje van je beste vriend of vriendin.

Dad sneakers

Huh? Dad sneakers? Ik ga toch geen schoenen aandoen zoals m’n vader? Jawel! Toen jij nog klein was of zelf nog niet bestond droeg je vader de schoenen die vandaag trendy zijn. Dad shoes zijn schoenen met een dikke, soms licht verende, zool. Je hoeft niet elke keer meer die pumps uit de kast te pakken om langer te lijken. Dad shoes zijn stoere en robuuste schoenen.

Felle kleuren

Sneakers met felle kleuren en contrast zijn dit jaar in. Met felle kleuren en kleurcontrast wordt je outfit krachtiger dan ooit. Fel is het toverwoord. Of je nu fel geel of fel witte sneakers draagt. Als je fel gekleurde schoenen draagt, sla je de plank in ieder geval niet mis. Compleet witte sneakers geven je die zomerse uitstraling. Nu nog hopen dat het net zo’n warme zomer wordt zoals vorig jaar.

Dierenopdruk, golvende zolen en sokschoenen

Sneakers met dierenopdruk zullen met name door dames gedragen worden komende zomer. De golvende zool zal voor zowel mannen als vrouwen in de smaak vallen. Vaak is de golvende zool gevuld met lucht zoals de Nike Air Max. Voetballers lopen massaal al op schoenen die zitten zoals een sok.

Trends zijn ook zichtbaar in interieur

De schoenentrends van nu staan niet op zichzelf. Vaak gaat het gepaard met andere trends. Ook in de interieurwereld wordt meer contrast in kleur gebruikt. Daarnaast wordt teruggegrepen naar de jaren ‘20 net zoals in de schoenenwereld de classics weer uit de kast worden gehaald.