De Iphone lens is een investering

Of je het nu haat of leuk vindt, fotograferen met je smartphone wordt steeds meer gedaan. De vraag rijst op;’ wat moet een fabrikant in lenzen voor traditionele camera’s nou met foto’s afkomstig van de smartphones?’. Dat heeft alles te maken met de ontwikkeling in technologie. Zeiss, een bedrijf met meerdere connecties in de fotoindustrie, heeft plannen om een gevarieerd aanbod voor Iphone aan te bieden in 2016. In samenwerking met Fellowes’, zijn er drie nieuwe lenzen ontworpen die volledig geconstrueerd zijn op de smartphone lenzen. Het zijn minituren op de grotere varianten als de SLR ontwerpen.

De ExoLens macro is een bijzondere accessoire voor de smartphone. Het is eenvoudig te demonteren en semi transparant waardoor licht gelijkmatig door de lens kan voor optimale focus. Al deze lenzen kunnen verbonden worden met de Iphone. Echter is een Exolens bracket vereist. Deze houders zijn special ontworpen voor de Iphone modellen.

Bij het zoeken naar een Iphone lens, is het belangrijk om een bundel van meerdere lenzen te kopen. Veel producten worden aangeboden als bundels maar zijn in werkelijkheid maar een lens. De beste bundels beschikken over een brede hoek, fish eye en een smartphone lens.

In deze tijd is fotografie erg belangrijk. Foto’s worden massaal verspreid via social media applicaties als , Flikr, instagram, whatsapp en ga zo maar door. Deze gadget zorgt dat de standaard Iphone foto’s een extra resolutie boost krijgt.  Daarom is het ook goed om te investeren in dit soort producten die ervoor zorgen dat alles in hoge resolutie vastgelegd kan worden. De Lenzen zijn beschikbaar via online groothandels als Amazon, Ebay en bol.com. Mocht je op dit moment nog een bezit zijn van een traditionele camera, dan is het absoluut aan te raden om deze lenzen te proberen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk mee op reis te nemen.