De 5 leukste dingen om te doen op een vrije dag!

Heerlijk! Je hebt weekend. Je hebt lekker lang uitgeslapen en zit met een kopje koffie te genieten in de zon. Hoe ga je je vrije zaterdagmiddag besteden? Speciaal voor jou heb ik de 5 beste keuzes op een rijtje gezet.

1. Fietsen op de Veluwe

Beschik jij over een elektrische fiets? Stap dan snel op je fiets voor een avontuurlijke fietstocht. Er zijn ontzettend veel plekken in Nederland waar je heerlijk kan fietsen. Tijdens het fietsen op de Veluwe geniet van je van een prachtige omgeving. Tijdens je fietstocht ga je op jacht naar de mooiste dieren. Er zijn hier namelijk edelherten, reeën en moeflons te vinden. Ga aan het einde van de dag gezellig ergens koffie drinken met een punt appelgebak.

2. Ga op citytrip in Nederland

Je hoeft natuurlijk niet gelijk naar een verre stad te gaan, maar hoe leuk is het om een mooie stad te bezoeken. In Nederland zijn prachtige steden te vinden, dus dat belooft gegarandeerd een geslaagde dag. Ga op citytour in Amsterdam, ga shoppen in Den Haag of ga een dagje uitwaaien in Scheveningen. Het is ook erg leuk om eens naar een stad te gaan waar je nog nooit bent geweest.

3. Doe een food-tour

Heb je zin om iets te geks te doen? Trommel al je vriendinnen op en doe een food-tour. Bedenk samen een thema en ga alle restaurantjes of tentjes langs. Ga bijvoorbeeld overal in de stad ijs of hamburgers testen. Ga naar verschillende restaurants en geef deze achteraf cijfers. Hoeven jullie daarna ook nooit meer te discussiëren naar welk restaurant jullie gaan!

4. Een wellness-dag

Iedere vrouw is dol op wellness. Maar hiervoor hoef je natuurlijk niet persé naar een wellnesscentrum toe te gaan. Tijdens deze dag kun je helemaal tot rust komen. Doe rustig aan en verzorg jezelf tot in de puntjes. Begin met het epileren van je wenkbrauwen en geef je gezicht daarna rust met een verzorgend maskertje. Scrub daarna je lichaam en spoel alles af onder de douche met een fijne douchegel. Na het douchen kun je je nagels lakken met je favoriete nagellak. Na deze dag zit je gegarandeerd lekker in je vel!

5. Ga zelf pizza’s maken

Wil je op je vrije dag lekker thuis blijven? Ga dan pizza’s maken. Je hoeft alleen een halfuurtje een boodschap buiten de deur te doen en de rest van de dag ben je lekker thuis. Op het internet vind je ontzettend veel recepten om de lekkerste pizza’s te maken. Deze kan je vervolgens zelf ook opeten. Dus dit is een win-win situatie. Je kunt deze leuke activiteit zelfs combineren met een wellness-dagje thuis.