BRIG boats bij Sportboat Store

BRIG boats: vooruitstrevend in kwaliteit en techniek. Wist u dat de BRIG RIB’s (rubberboten) stuk voor stuk volledig op locatie worden ontworpen en gebouwd in een hypermodern fabriek in Europa? Dit faciliteit en tevens hoofdkantoor is ca. 100.000 vierkante meter groot. Hier ontwikkelen ontwerpers en ingenieurs (waaronder ex-militaire luchtvaarttechnici) de nieuwste aero- en hydrodynamische technieken om continu de meest geavanceerde rubberboten te producten ter wereld.

BRIG maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie in de branche om het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie te bereiken. Als gevolg hiervan kunnen BRIG-klanten genieten van kwaliteit zonder compromis, en dat voor een betaalbare prijs. Want BRIG is van mening dat iedereen recht heeft op een geweldig en comfortabel vaarplezier waar dan ook in de wereld.

De nieuwste techniek in rubberboten

Bij BRIG wordt de nieuwste technologie gecombineerd met het beste van traditioneel vakmanschap. De rubberboten van BRIG worden met de hand gebouwd en afgewerkt volgens zeer hoge eisen, met alleen de beste materialen. Geen onderdeel wordt overgeslagen tot in elk detail, van ontwerp tot het bouwen en afwerken, wordt on-site op ons hoofdkantoor gecheckt aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De Eagle serie van BRIG

Voor de absolute top moet u kiezen voor de BRIG Eagle serie. Een zeer snelle touringboot dat niet onder doet ten opzichte van een bowrider. Voorzien van hele moderne styling, de nieuwste snufjes en technieken en natuurlijk topprestaties op het water. Voor de ultieme gevoel van vrijheid is de BRIG Eagle serie de absolute top als het gaat om rubberboten.

De Navigator serie van BRIG

Zeer herkenbaar is de Navigator serie. Het is de meest verkochte model van BRIG en te herkennen aan de vierkante boeg en de extra brede buizen. Het ontwerp is niet alleen iconisch, maar ook functioneel. Want dankzij het intelligente ontwerp zijn hoge snelheden te behalen op het water. Elke BRIG Navigator is zeer stabiel en houdt u droog op het water. Een uitstekende keus voor de familiedagen.

Koop je BRIG rubberboot bij Sportboat Store Hengelo – Officieel dealer

Voor de grootste aanbod BRIG rubberboten zit je bij Sportboat Store helemaal goed. Als officieel dealer van BRIG én de mooiste en grootste showroom in Nederland, slaag je gegarandeerd als watersportliefhebber voor een rubberboot van BRIG. Maar je kunt er ook terecht voor fantastische sportboten van Cobalt en Regal of de sportcuddy’s van parker.